|
![]() |
#1 |
Tlacitelj i neznalica
Datum registracije: Dec 2003
|
AOM-preko neta
Da li je netko igrao Age og mythology preko neta.Zanima me da li mi netko moze objasniti kako to ide preko neta jer do sada nisam nikada nista igrao preko neta.Da li trebam traziti sajt koji ima server za AOM ili kako to ide.Kada udem u igru i stisnem multyplayer/online onda mi zbaci neki error pa me zanima da li postoji koji drugi nacin odnsono da nejdem na tu stranicu od proizvodaca(valjda to tako ide) ajde pomozite! THANX!
![]() |
#2 |
Sannin
Datum registracije: Jun 2003
|
pa meni ne pada na pamet... kad sam ja htio igrat AOE jednostavno sam se logirao na microsoftovoj stranici on je ucito neki cudni software i preko explorera sam trazio igre tj. usao bi u neke sobe i tamo chatao sa ekipom i kad bi se slozili oko igre samo bi krenuli... ali to je bilo ima vec par godina... ne znam jeli isto...
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Tlacitelj i neznalica
Datum registracije: Dec 2003
|
Ma kada odem na online napise mi da bi kao trebao reinstalirati igru (mislim da znam iz koje je to razloga,a vjerojatno znaju i oni koji citaju izmedu redaka ![]() Treba se kao logirati ja upise nickname i pasvord i on napise da se kao acount radi(creatyng acount) ali onda mi izbaci to AOM nije kao ispravno instaliram i da ga pokusam reinstalirati...pokusao sam ali ocito to nije to...
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|