|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Mar 2007
|
(riješeno) Nemoguca instalacija XP-a?
Bok ljudi! Muci me i muci instalacija xp-a na laptopu.Naime,stavim cd od xp-a(orginalni),odaberem pocetne postavke i kada trebam zapoceti setup,javi mi poruku 'iaStor.sys file could not be found',setup cannot be started,ili kako vec... Znate li sto bi moglo biti,kakav bi to bio file? Mislim da nije do cd-a,u dobrom je stanju...Molim vas za neke ideje,savjete! Hvala unaprijed! |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Aug 2007
|
Jel to Dellov notebook? Ako je, probaj ovo: 1. Change the SATA Operation setting from RAID Autodetect / AHCI to RAID Autodetect / ATA in System Setup. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
N00B
Datum registracije: Oct 2006
|
Mislim da ti trebaju drajveri za SATA disk,skini sa sajta od proizvodaca SATA drajvere i trebalo bi bit ok.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Faraon
Datum registracije: Oct 2002
|
postoji velika mogucnost da ti cd citac zeza. presnimi xp cd na nekog verbatima i probaj opet.
![]() |
#5 |
Premium
Datum registracije: Mar 2007
|
OK,kao prvo-puno vam hvala svima. Necete vjerovati,ali greska je bila tako noobovska i jadna da mi je neugodno reci,ali za potrebe eventualno drugih sa slicnim problemom,evo ga-zaboravio prebaciti u biosu na 'boot from cd'. Ipak,ostao je problem sa instalacijom sata driverima,dobro ste to primjetili,otkrili,rijesio to downloadom sa stranice proizvodjaca.Laptop je fujitsu-siemens.Jos jednom hvala,sve je RIJEŠENO! |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|