|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Apr 2005
|
Rapidshare premium account
Imam par pitanja uvezi Rapidshare premium accounta. 1. Dali kad ja uzmem premium account mogu koristiti taj account za rapidshare.de i rapidshare.com ili za samo jedan od njih??? Ako samo za jedan koji je bolji??? 2. Dali mogu u ISTO vrijeme sa vise IP adresa (tj kompova) skidati pomocu jednog accounta??? Ako mogu uzeo bi sa 10 frendova zajdno. Ocemol moc svi skidat u isto vrijeme??? 3. Jeli bolje placati preko banke ili PayPala??? Kako brze stignu podaci??? Molim vas odgovorite sto prije. |
![]() |
![]() |
#2 |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Thread premješten. bdw-mogao si koristiti i search, već je bila ta tema više puta :-)
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
MadModerator
Datum registracije: Sep 2002
|
1. Ako uzmes za rapidshare.com onda samo za rapidshare.com. Ako uzmes za rapidshare.de onda samo za rapidshare.de. Ako ces uzimati onda uzmi rapidshare.com jer vise nitko ne koristi .de 2. Ne. Zabranjeno je koristenje istog acca sa vise IP adresa. 1 korisnik 1 acc. Mozete vi to uzet, ali ce vam jako brzo ukinut acc i onda baj baj pare sta ste dali. A ionako je limit 25GB prometa u 5 dana... 3. PayPal
#7 |
MadModerator
|
¹ RapidShare reserves the right to close accounts, which are shared with other people. You may download 25 GB within five days. This means in other words that you can download 5 GB every day. You can also "burst" and download 15 GB today and 10 GB tomorrow, but this means that you will not be able to download anything the following three days because we check how much you have downloaded in the last five days. 25 GB = 25.000.000.000 Bytes.
#10 |
Premium
|
|
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 | |
Premium
|
Citiraj:
Isto tako ti moram rec da 25 GB nije 25 000 000 000 Byta nego 26 843 545 600 Byta. |
|
![]() |
![]() |
#12 |
RPG player
Datum registracije: Sep 2006
|
25 GB = 25.000.000.000 Bytes koriste to jer rade i prizvođači medija i hard diskova disk od "320" GB = 320 000 000 000 byte = pravih 298.023...GB dok je 25 000 000 000 byte = 23.283...GB
#14 | |
MadModerator
|
Citiraj:
![]() Odi lijepo na rapidshare.com pa na News i tamo ti lijepo pise da su opet podigli limit na 25GB/5dana ... i jos dosta stvari... a kad odes da se regas, skroz na dnu imas sve lijepo napisano...
![]() |
#15 |
Moderator
Datum registracije: Jul 2004
|
Bravo, MadBoY. Znači opet su promijenili. Zadnji put kad sam gledao, bilo je kad pređeš 25 GB u 5 dana, bubnu ti limit 4 GB po danu (20 GB u 5 dana), sad vidim da su neki dan digli. Fino...
#16 | |
Premium
|
Citiraj:
Znaci ja tek kad predjem tih 25 GB onda mi stave limit na 5 GB dnevno??? ili??? |
|
![]() |
![]() |
#17 |
Premium
Datum registracije: Jul 2006
|
|
![]() |
![]() |
#18 |
MadModerator
|
Ako sam ja skuzio dobro onda ide ovako: U rasponu od 5 dana imas pravo skinut 25GB, pa sad biras kako ces. Ili ces svaki dan po 5GB ili ces jedan dan 25GB pa ostalih 4 dana neces moci nista skidati, ili recimo u 3 dana spucas 25GB i onda ostala 2 dana nemozes nista skidati. Dakle kad dodjes do limita acc ti se "zamrzne" dok ne istekne 5 dana i nakon 5 dana je moguce ponovo skidati sa tim accom.
#20 |
Premium
|
Ajd hvala vam puno na pomoci, sad samo treba skupit lovu za acc... Jos me samo zanima cuo sam da mozes skupljat bodove i onda ti se produzuje account. Kako to??? Koliko bodova treba skupit?? Na koji nacin se dobivaju bodovi te koliko se produzuje acc nakon x skupljnih bodova?? |
![]() |
![]() |
#21 |
Suit up!
Datum registracije: Dec 2004
|
Mega = 10^6 Giga = 10^9 Zbog nekog čudnog razloga neki računaju 1024 ![]()
#22 |
/
Datum registracije: Oct 2006
|
@Black_Hawk treba ti ravno 10 000 bodova za jedan produženi mjesec ![]() a skupljaš ih tak da ti uploadaš na svoj acc neki file koji je veći od 1MB i kad netko skine taj file sa FREE Acc. onda ti dobiš jedan bod - znači treba ti 10 000 downloada da bih mogao produžiti acc jedan mj. više ![]() btw. više na http://rapidshare.com/en/faq.html |
![]() |
![]() |
#24 |
/
|
naravno, sa kolko god ti želiš ![]() i ako npr. sa jednog fajla imaš 100 downloada, i nakon što ga obrišeš sa acc. ostaju ti bodovi od tog fajla (100 bodova) ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
/
|
Citat: "Upload-Limit: Unlimited! (Max. 100 MB per file! Split-Archives allowed!)" što znači da možeš uploadati kolko te volja ali fajl ne smije biti iznad 100MB veličine, što znači ako imaš neki od ~430MB onda ga pomoću npr. WinRAR-a raspolovit na 5 dijelova - 4 po 100MB i jedan od 30MB (=430MB) i onda imaš "cijeli" fajl uploadan...ak kužiš? ![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Premium
Datum registracije: Jan 2007
|
pa sad ti je rekao da možeš neograničeno uploadati! Pogledaj post iznad svog... |
![]() |
![]() |
#30 |
Premium
Datum registracije: May 2006
|
Ja sam juče kupio Premium na 6mj (220kn) i do bola... Na 4Mbit vezu od AMISa, skineš CD 700mb za 22-23minute... A 5GB po danu je više nego dovoljno ![]()
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|