|
![]() |
#1 |
weliki pwner...
Datum registracije: Nov 2007
|
(riješeno) NTLDR file is missing
bok ljudi jako je vazno evo da pojasnik kako je doslo do svega...prije tjedan dana sam kupil freezera 7 pro...i nije mi ga stel vrtiti na ful okretajima...i ok idem ja probam napraviti clear cmos (pitaj boga kaj on ima uneseno v taj svoj bios...) i sve 5 ja napravim cc i palim komp i kod boota mi pise NTLDR file is missing press ctrl+alt+del to restart stisnem i mislim si bude se resilo ali mista...i probam staviti windows dvd imam onaj dvd na kojem je 11 windovsi (home, pro media, bla, bla...) i probam tamo nesto s onim fix bootom alui nista probam presnimiti taj ntldr file ali ne mogu jer nemam cd na kojem su samoo ti windiowsi... i nista idem ja na drugu particiju nasnimim nove windose (na prijasnjoj su bili xp pro a nove sam nasnimil media centar) i se 5 instalacija u redu i mislim si super bar si morem backupirati dokumente...e sad dolazi do najveceg problema...sve ja fimo od dokumenti backupiram... i sjetim se: iss moram napraviti back up emailova i bookmarka koji su mi od strasne vaznosti... i probam ja to kao i obicno mozbackupom ali nista ne mogu, probam palit mozillu s druge particije na kojoj je bila prije nasnimljena...ali nista ukljuci se mozilla ali nema bookmarki, i tu sam stao ja neznam vise sto da napravim ljudi ocajan sam... dajte mi molim vas pomognite jer mi jako trebaju bookmarki bolje nego e mailovi... dajte neke prijedloge ili bilo sto... e da i sad imam dvoje winse na kompu ali mi nigdje ne nudi u koje zelim uci nego automatski starta nove... e ljudi hvala vam svima koji cete probati pomoc... pozz...i tnx...
![]() |
#2 |
Kostolomac
Datum registracije: Jun 2006
|
http://tinyempire.com/notes/ntldrismissing.htm ili samo kopiraj ntldr, ntdetect.com i boot.ini od nove windows instalacije na sve particije. onda možda uspiješ podignut staru instalaciju |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
Kao prvo, mogao si samo upisati u treažilicu ntldr missing i dobiš ovo ili da ti kažem da si samo trebao u biosu odabrati disk, particiju na kojoj ti je nasnimljen win. A za ovo drugo nemam pojma ![]()
![]() |
#4 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Ako nisi mijenjao početni folder gdje Firefox inače sprema profile, onda bi bookmarke, add-onove i sve ostalo trebao naći ovdje: X:\Documents and Settings\Domy\Application Data\Mozilla\Firefox\Profiles\xxxxxxxx.default\ ...gdje je X ime particije na kojoj su ti ostali stari Windowsi. Ne znam koji e-mail klijent koristiš pa ti dalje ne mogu pomoći.
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Banned
Datum registracije: Jun 2008
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Podijeli s nama kako si riješio...
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
weliki pwner...
Datum registracije: Nov 2007
|
aha da zaboravio...ovako naci ko sto je sve napčisamo problem je bio rijesen vrlo jednostavno... meni dok se starta komp (neznam da li je kod vas isto...) pita m eako stisnem f 12 s kojeg driva zelim boot i onda sam stisnuo hard 2 na kojem su mi stari vinsi i poceli su se paliti stari windovsi i tako je problem rijesem... hvala jos jednom svima...
![]() |
#9 |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
Eto, ipak sam bio koristan ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |