|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Sep 2003
|
(riješeno) vista, word, slike problemi!!!
pozdrav svima.... na laptopu imam vistu home premium i do sada je sve funkcioniralo fino... ali danas odjednom problemi... 1. probam otvorit slike u windows photo gallery i nece.. otvori photo gallery i kaze da nemoze otvorit i da nemam premission to access the file location...a u ps-u i neeri otvori bez problema... prije toga sam obrisao programe neke medju njima picasa2...mozda je u tome problem??? 2. problem word 2003 do sada sve funkcioniralo i sada kada zelim uci u word ili otvoriti kaze word nemoze otvoriti postojeci (normal), otvoriti samo za citanje, uredu i opet nece... kaze da ime ili put nevalja a jucer je jos valjalo...nista nisam experimentirao oko toga 3.problem tipkam nesta na ebuddy.com i odjednom mi tipkovnica pozvjeri..z se pretvori u y i obratno a hrvatska slova nestanu, resetiram laptop problem se rijesi, sada probam skinit nesta (u firefox-u) nece kao C:\Users\Branimir\AppData\Local\Temp could not be saved, because you cannot change the contents of that folder. a ni drugdje ga nemogu spasit... presao sam komp sa avirom i ad aware-om i nisu nista nasli... molio bih za pomoc!!? L.P. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
o.O
Datum registracije: Jan 2008
|
Citiraj:
A za ovo ostalo, moguće da ti je netko/virus promijenio file permissions ili ownership, tako da desni klik na C:\Users\Branimir, pod security imaš Group or user names i tamo klikni na svoj account, trebala bi biti kvačica na allow ispred svega osim Special permissions. |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
|
Da provjerih tako je kako si napisao ali opet isto nefunkcionira, ali zanimljivo excel i powerpoint funkcioniraju... Dobro mali ispravak, nefunkcionira ni excel ni powerpoint kaze da nema dovoljno memorije ili prostora a ono 80gb slobodno... A u task manageru pise da trosi 0,98gb sto je 33% od ukupne memorije... Zadnje izmijenjeno od: :)). 20.08.2008. u 22:46. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Premium
|
Problemi rijeseni! Stavio sam ownership i na c i na d nije funkcioniralo pa sam iskljucio user account control i sad radi cijeli office paket, a slike idu bez problema, nema vise greskica i permission ogranicenja! |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|