Forumi
Home Pravila i pomoć Članovi Kalendar Današnji postovi

Povratak   PC Ekspert Forum > Računala > Problemi > Softverski problemi
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro 20.08.2008., 21:44   #1
:))
Premium

Datum registracije: Sep 2003
(riješeno) vista, word, slike problemi!!!

pozdrav svima....
na laptopu imam vistu home premium i do sada je sve funkcioniralo fino...
ali danas odjednom problemi...

1. probam otvorit slike u windows photo gallery i nece.. otvori photo gallery i kaze da nemoze otvorit i da nemam premission to access the file location...a u ps-u i neeri otvori bez problema... prije toga sam obrisao programe neke medju njima picasa2...mozda je u tome problem???

2. problem word 2003
do sada sve funkcioniralo i sada kada zelim uci u word ili otvoriti kaze word nemoze otvoriti postojeci (normal), otvoriti samo za citanje, uredu i opet nece... kaze da ime ili put nevalja a jucer je jos valjalo...nista nisam experimentirao oko toga

3.problem
tipkam nesta na ebuddy.com i odjednom mi tipkovnica pozvjeri..z se pretvori u y i obratno a hrvatska slova nestanu, resetiram laptop problem se rijesi, sada probam skinit nesta (u firefox-u) nece kao C:\Users\Branimir\AppData\Local\Temp could not be saved, because you cannot change the contents of that folder.

a ni drugdje ga nemogu spasit...

presao sam komp sa avirom i ad aware-om i nisu nista nasli...

molio bih za pomoc!!?

L.P.
:)) je offline   Reply With Quote
Staro 20.08.2008., 22:03   #2
2145
o.O
Moj komp

2145's Avatar

Datum registracije: Jan 2008
Citiraj:
3.problem
tipkam nesta na ebuddy.com i odjednom mi tipkovnica pozvjeri..z se pretvori u y i obratno a hrvatska slova nestanu, resetiram laptop problem se rijesi, sada probam skinit nesta (u firefox-u) nece kao C:\Users\Branimir\AppData\Local\Temp could not be saved, because you cannot change the contents of that folder.
To ti se promijeni Language tipkovnice, ako imaš language bar, promijeni se na EN, vratiš natrag sa alt+LShift (događalo se meni sa MSN-om)

A za ovo ostalo, moguće da ti je netko/virus promijenio file permissions ili ownership, tako da desni klik na C:\Users\Branimir, pod security imaš Group or user names i tamo klikni na svoj account, trebala bi biti kvačica na allow ispred svega osim Special permissions.
2145 je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Staro 20.08.2008., 22:15   #3
Premium

Da provjerih tako je kako si napisao ali opet isto nefunkcionira, ali zanimljivo excel i powerpoint funkcioniraju... Dobro mali ispravak, nefunkcionira ni excel ni powerpoint kaze da nema dovoljno memorije ili prostora a ono 80gb slobodno... A u task manageru pise da trosi 0,98gb sto je 33% od ukupne memorije...

Zadnje izmijenjeno od: :)). 20.08.2008. u 22:46.
Staro 21.08.2008., 17:36   #4
Premium

Problemi rijeseni!
Stavio sam ownership i na c i na d nije funkcioniralo pa sam iskljucio user account control i sad radi cijeli office paket, a slike idu bez problema, nema vise greskica i permission ogranicenja!
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Odgovori

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno
Smajlići su Uključeno