|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: May 2008
|
(riješeno) Big Problem
ovako nikada nisam dao bratu da mi koristi komp i vidi jednom mu dam i on napravi s... ovako kada udem u maj kop i otvorim bilo koji folder iskoci mi critical error u kojem pise nesto ovako Attention ...!Some dangerous viruses detected in your system.Microsoft XP files corrupted!This may lead to destruction of important files in C:Windows. Download protection software now! Click OK to download antispyware now. (Recommanded) i da ja cu ici na yes ![]() u glavnom kada stisnem no mi se otvori mozila i baci me na ovu stranicu http://free-viruscan.com/id/4912933/4/1/ i tamo mi pak pise Reported Web Forgery! This web site at free-viruscan.com has been reported as a web forgery and has been blocked based on your security preferences. Web forgeries are designed to trick you into revealing personal or financial information by imitating sources you may trust. Entering any information on this web page may result in identity theft or other fraud. Mogu birati Get me out of here! i Why was this site blocked? KOristim bitdefender intsec. 2008 koji mi je nasao 2 trojana koja sam uklonio i win def. koji pak nije nista nasao...pa tako vis lagano neznam sta a neda mi se bas formatirati komp!)help pliz ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Moderator
Datum registracije: Sep 2006
|
Očito si još nešto pokupio (virusi, crvi, trojani, . . .). Pretresi makinju sa Spyboot, Superantispyware, Panda ActiveScan online, . . . |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 | |
Guest
Datum registracije: Jun 2008
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: May 2008
|
ad-aware skinuo i sada sceniram...znam da imam nesto! naso mi jedan rootkit,uklonio ga ali nisam i dalj rijesio problem...sada sam napravio scen s HijackThis pa cu postati log u njegov tred pa da vidim dali mi netko moze pomoci!!! Zadnje izmijenjeno od: bail. 20.08.2008. u 17:23. |
![]() |
![]() |
#6 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|