|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Aug 2008
|
vjerojatno njub pitanje...
vjerojatno debilno pitanje... kada upalim komp, di namjestim da mi djubre ne pishti.....zajebano je kad ga palim usred noci, pa znam probuditi cijelu kucu ![]() ili ako se ne namjeshta, jel se negdi iskopcha na matichnoj neki konektor? |
![]() |
![]() |
#2 |
.
Datum registracije: Dec 2005
|
Razlog retardiranom naslovu je...? Zar nebi bilo bolje nešto tipa "Kako ugasiti zvučnik na ploči/kućištu"? Ako je "buzzer" na kućištu, onda ga je dovoljno odspojiti sa ploče putem dva pina (nalazi se gdje i pin-outi za tipke paljenja/restarta kompa). Ako je na ploči, onda si pogledaj u manualu gdje se nalazi jumper za gašenje istog. |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Misliš na one beepove? Normalno je da zapišti samo jednom a ako pišti više znači da ti nešto ne štima s kompom. http://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=50273 Neke matične imaju ugrađen taj zvučnik na sebi, ali većina novijih dolazi sa posebnim koji se može skinuti bez problema. Izgled: mali crni valjak od plastike spojen sa 2 žice na ploču uglavnom na mjestu gdje se spaja front panel kućišta.
#4 | |
Premium
Datum registracije: Aug 2008
|
Citiraj:
razlog je da se sam popljujem kaj se ne kuzhim u hardware (ili software kako sam mislio dok mi niste objasnili) da me vi ne popljujete ![]() i hvala vam dechki na pomoci....pishti djubre samo jednom, ali traje oko sekundu i pol, dovoljno da sve probudi ![]() |
|
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|