Forumi

Povratak   PC Ekspert Forum > Računala > Gaming
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro 19.08.2008., 05:33   #1
d^_^b
Premium
Moj komp

d^_^b's Avatar

Datum registracije: Jun 2007
Diablo 3 nije zadnji Diablo

Jedna fina novost...

www.info.ba
"Iako bi Blizzard Entertainment želio da završi jednu priču sa nadolazećim, trećim, dijelom Diablo RPG serijala, to ne znači da je došao kraj ovoj igri. Glavni dizajner Jay Wilson je izjavio da novi Diablo neće biti kraj Diablo svijeta, već kraj samo jedne priče te da u Blizzardu imaju ideju za nastavak. Ovo nije ništa čudno, obzirom da je Diablo jedna od najuspješnijih igara svih vrema i sa najvjernijom bazom fanova. Jedino je pitanje za sada, da li Blizzard ima ideju za nastavak ili nastavke. "

d^_^b je offline   Reply With Quote
Staro 19.08.2008., 08:44   #2
bluefluid
Premium
Moj komp

bluefluid's Avatar

Datum registracije: Nov 2007
Zakon!
ko zna, mozda opet budu hrlili za parama pa smisle neki nedajboze mmorpg u sanctuary svijetu...
bluefluid je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Staro 19.08.2008., 08:53   #3
Hamm
Pod naletima kopita zla
Moj komp

Hamm's Avatar

Datum registracije: Dec 2005
ajde ajde samo pomalo još trojka nije izašla
Hamm je offline   Reply With Quote
Staro 19.08.2008., 08:55   #4
TheBEaST
Premium
Moj komp

TheBEaST's Avatar

Datum registracije: Dec 2007
Ma nek sam oni izdaju Diablo 3, a onda nek razmisljaju kaj budu dalje...i nek konacno objave kaj ce izaci ta trojka, a ne stalno tipa when it's done...
TheBEaST je offline   Reply With Quote
Staro 19.08.2008., 14:47   #5
Codiac
bycod

Codiac's Avatar

Datum registracije: May 2004
lol a tko je to mislio da ce diablo3 biti zadnji ? mislim to je kao da imas izvor para pa ga ides zabetonirati jer eto htjelo ti se )) .

ma samo nek oni meni izdaju starcraft2 tak da mogu reci zbogom real life-u

Intel-i5-760 / Cooler-Master-Hyper-212 / Gigabyte P55-USB3
GSkill -2x4gb / MSI R7 370 2GB / Audigy SE Xtreme
Samsung EVO850 250GB / Samsung HD204UI / WDC 1TB/Samsung SH203b
Seasonic-430w / Chieftec-LCX-2x120 / DELL U2412M
Logitech Illuminated Keyboard / Logitech-G9 / Steelpad 4D / Rumble-pad-2 / Logitech-Z4

.i.

Razer Blade 15
Codiac je offline   Reply With Quote
Staro 19.08.2008., 14:51   #6
Melani
Banned

Datum registracije: Jun 2008
Citiraj:
Autor TheBEaST Pregled postova
Ma nek sam oni izdaju Diablo 3, a onda nek razmisljaju kaj budu dalje...i nek konacno objave kaj ce izaci ta trojka, a ne stalno tipa when it's done...
Ak očeš da ti slažem onda za božić.

A ako očeš istinu blizzard ne laže "when it's done"
Melani je offline   Reply With Quote
Staro 19.08.2008., 14:53   #7
thedream
Banned
Moj komp

thedream's Avatar

Datum registracije: Nov 2005
Imamo li možda poznate HW zahtjeve,nije naodmet znati,makar svi imamo manje-više uber-neiskorištene-grafe.

Valjda će engine biti ok,ma da je grafika ko u WoW-u...meni avion
thedream je offline   Reply With Quote
Staro 19.08.2008., 15:47   #8
TheBEaST
Premium
Moj komp

TheBEaST's Avatar

Citiraj:
Autor thedream Pregled postova
Imamo li možda poznate HW zahtjeve,nije naodmet znati,makar svi imamo manje-više uber-neiskorištene-grafe.

Nemoj se s tim zamarati...ak se ne trebas zbog Far Cry 2, onda se ne moras ni zbog ovog...
Staro 20.08.2008., 10:18   #9
Ozi
Premium
Moj komp

Ozi's Avatar

Datum registracije: Sep 2007
Vjerujem da HW zahjtevi neće biti preveliki i da će po tom pitanju nastaviti tradiciju.

Ozi je offline   Reply With Quote
Staro 20.08.2008., 10:29   #10
gospar
Faraon

gospar's Avatar

Datum registracije: Oct 2002
Citiraj:
Autor thedream Pregled postova

Da, ovo se isplati prokomentirati, nema razloga za brigu. Trenutacno se nalazimo i biti cemo u poprilicnoj stagnaciji po prvi put nakon dosta godina.

S jedne strane imamo Vistu koja je preskoceni operativni sustav na kojeg nitko nije presao i koji jedini podrzava directx 10.

S druge strane imamo razvoj CPU sa 4 jezgre jednake brzine kao sa 2 jezgre buduci da vecina igara ne podrzava 4 jezgre.

S trece pojeftinjenje memorije i nemogucnost iskoristavanja vise memorije buduci da sva gamerska populacija koristi 32 bitni windows xp sp2 ili 3.

S cetvrte strane napad Atija na NVIDIU gdje jednu 4870 karticu mozete dobiti za "bagatelu" karticu koja ce vas drzati jos godinama.

Cini se da je doslo zlatno doba za gamere sto se tice hardwerskih zahtjeva jer proizvodaci igara nemaju kuda.
Oglas

Oglas
Staro 20.08.2008., 10:40   #11
TheBEaST
Premium
Moj komp

TheBEaST's Avatar

Citiraj:
Autor gospar Pregled postova
Da, ovo se isplati prokomentirati, nema razloga za brigu. Trenutacno se nalazimo i biti cemo u poprilicnoj stagnaciji po prvi put nakon dosta godina.

S jedne strane imamo Vistu koja je preskoceni operativni sustav na kojeg nitko nije presao i koji jedini podrzava directx 10.

S druge strane imamo razvoj CPU sa 4 jezgre jednake brzine kao sa 2 jezgre buduci da vecina igara ne podrzava 4 jezgre.

S trece pojeftinjenje memorije i nemogucnost iskoristavanja vise memorije buduci da sva gamerska populacija koristi 32 bitni windows xp sp2 ili 3.

S cetvrte strane napad Atija na NVIDIU gdje jednu 4870 karticu mozete dobiti za "bagatelu" karticu koja ce vas drzati jos godinama.

Cini se da je doslo zlatno doba za gamere sto se tice hardwerskih zahtjeva jer proizvodaci igara nemaju kuda.
pogotovo ova zadnja recenica...mislim da sa jacinom katica Ati 3780 / nvidia 8800GT (za jace da i ne govorim) mozemo biti mirni ovu jesen sigurno...kad izlaze svi glavni naslovi, a i sljedecu godinu isto (ak je za Far Cry 2 preporucena 8600GTS)...a nakon toga se moze cak i na medium detaljima igrati...uglavnom dobro za sve nas...
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Odgovori

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno
Smajlići su Uključeno