|
![]() |
#1 |
Whatever :)
Datum registracije: Nov 2002
|
![]() Dobio ja na poklon origigi Doom3,i krenuo instalirati.Sve je prošlo OK i kad sam htio pokrenut igru,moš mislit. Izbaci "Please close all CD/DVD emulation software and try again" i ne šljivi ni pet posto.Išao sve provjerit ali takvo nešto ja nemam instalirano.E sad rekoh idem probat napravit sigurnosnu kopiju igre pa da mogu isprobavat. Ubacim prazan disk i disk1,pokrenem clone cd,krene i samo mi ugasi komp ![]() ![]() ![]() Više ne znam što da probam,i probam zdravo seljački copy-paste cd,i idem to spržit te ponovno instaliram igru,prvi cd ok,drugi nije htio jer nisam stavio da mu je label DOOM3_2.A ništa bacim cd-e,ponovno spržim,ali sa pravilnim nazivima cd-a i sve ok instalirano,pomislim možda će sve sad biti ok,ali opet pušiona. Sad kod pokretanja ne izbaci onu gore navedenu grešku,nego jednostavo napiše please insert disc1 and try again. E tu sam počeo lagano ![]() ![]() Zamjenit igru,ali kod mene to ne dolazi u obzir jer mi ju je donio frend iz SAD-a,ili primjenit nelegalne stvari i naći c...k.Rekoh da probam i to,i tek kad sam upotrijebio ..... ![]() E sad vi meni recite,čovjek kupi original i ne može igrat dok ne uporijebi zabranjena sredstva.Ovakvo nešto još nisam doživio.Svašta ![]() ![]()
![]() |
#5 |
Premium
Datum registracije: Jun 2004
|
ibas bar origigi cd-key. Jesi praoba igrat na netu ![]()
CPU: E6400 & termaltake ST RAM: 2x1Gb DDR2 super talent 800-CL4 MB: D975XBX2 GRAF: ASUS 8800GT; Dell 2407 wfp-hc HDD:WD raptor 74Gb (10000rpm) & HITACHI Sata II 250Gb(7200 rpm) CASE: chieftec dragon big black;Corsair HX 520W AUDIO: X-Fi Xstreme Music; Logitech 5.1 Z-5500 THX |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|