|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: May 2006
|
(riješeno) Notebook HP ProBook 4520s - uvijek 50% korišten procesor
U firmi kompjuter se vuče kao krepan. HP ProBook 4520s, Intel Celeron 4500 @ 1860Mhz, 2GB RAM, Win XP SP3 Uglavnom, i kada se vrti samo browser njemu je cpu na 50% i to obje jezgre. Pogledam procese i sortiram po CPU, a tamo 90% stanby, od 5-10% antivirus, ali to povremeno, uglavnom sve mirno. Jedva skinuo adaware i instalirao, sada se vrti već skoro 4 sata i još nije završio. Updejtao sam antivirus, ali bojim se to i pokrenuti, bit će ponovo 5-6 sati roštanja. Imate li kakve ideje? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
|
Uspio riješiti nakon što sam skinio nove drivere za dio komponenata i stavio novi bios, 5 verzija veci broj nego onaj sto je bio. ![]() Uglavnom, mislim da je novi bios riješio problem. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
|
Inače za pomoć drugima koji imaju HP ProBook seriju laptopa. Oni dolaze sa Win7 i sa njima valjda rade kako treba, ali ako ih kao mi morate downgrade na XP to nastaju problemi. Samo sranja sa XP-om i to slična onim gore, cpu konstantno na 50%, smrzavanje pri dizanju sustava i slično. Čini mi se da su sada popravili većinu problema, tako da ako instalirate XP na HP ProBook uz najnovije drivere sa HP support stranice skinite obavezno: 1. XP UPDATE ESSENTIALS - najnovije - XP zakrpe bitne za funkcioniranje laptopa http://h20000.www2.hp.com/bizsupport...kId=135&mode=3 2. Najnoviji BIOS - izdaju ih ko na traci, trenutno je aktualna verzija 1F tj. 6-ta inačica biosa, eto koliko krpaju. ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|