|
![]() |
#2 |
Faraon
Datum registracije: Oct 2002
|
cura me pitala to isto pitanje unatrag godinu dana. rekao sam joj za tu paru otidi i izaberi bilo koji od HP koji je malo preko 500kn i to je to. taj cjenovni rang nedopusta printeru da ima ista specijalno pa kako bi onda mogao imati mane u odnosu na druge iste cijene. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 | |
Premium
Datum registracije: Dec 2003
|
Citiraj:
Takoder imam isto misljenje, definitivno HP, malo su skuplje tinte, posto HP ima glavu na tinti (sto je prednost i to velika), al nade se i po normalnim cijenama!
![]() |
![]() |
#4 |
Feldwebel
Datum registracije: Feb 2002
|
Tinte za HP printere su više nego bezobrazno preskupe. Kupi Canon pa ćeš vidjeti što znaći skupljati sitniš po đepu za kupovinu tinte. Predložio bi Canon i445. Košta 620 kn i ima male ali zato jeftine tinte koje naprosto žude za nadopunjavanjem špricom. Glava može jako puno potrajati.
![]() |
#5 |
Premium
Datum registracije: Feb 2003
|
Ali prije kupovine provjeri ima li zamjenskih kazeta za taj model printera. Napraviš listu mogućih modela za kupovinu, popišeš kakve kazete koriste, odeš u npr. Macro-Micro i raspitaš se što od toga imaju i po kojoj cijeni. Da ne bi bilo, printer je super, al' nema zamjenske tinte ni za lijek, a špricat mi se baš i ne da.
![]() |
#6 |
Headbangig Grunf!
Datum registracije: Aug 2003
|
Ma nije bed za HP otvoriš kartušu s tinotm JET-Tec tinta nutra glava nazad gore i deri, A zamjenska tinta je 100kn, sam nebi kupovao zamjensku kartušu za farbu crna može al u boji ne.
Porsche 6cyl.boxer se hladi zrakom komp se hladi vodom! Chairman of G.M.S. ![]() Former member of PCE 100+kg demolition squad Grunf je moj idol! Moji Grunf type modovi NB:Mini Monster NB,VGA:Ye Monster C!, Ye Monster D!,Abit NB:Abit mini Monster,PSU:Ultra Monster! ![]() Alfisti site, Alfisti forum Zadnje izmijenjeno od: Isus. 19.07.2004. u 21:19. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Premium
Datum registracije: Dec 2003
|
Citiraj:
To ti je isto kad te profac u skoli pita jesi ucio, ti kazes pa ucio sam ohoho, a kaze profac onda nauci! Tak ovo jel printa dobro, ma odlicno, e onda dok isprinta puno javi se......
![]() |
![]() |
#9 | |
Feldwebel
Datum registracije: Feb 2002
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#10 | |
Headbangig Grunf!
Datum registracije: Aug 2003
|
Citiraj:
![]()
Porsche 6cyl.boxer se hladi zrakom komp se hladi vodom! Chairman of G.M.S. ![]() Former member of PCE 100+kg demolition squad Grunf je moj idol! Moji Grunf type modovi NB:Mini Monster NB,VGA:Ye Monster C!, Ye Monster D!,Abit NB:Abit mini Monster,PSU:Ultra Monster! ![]() Alfisti site, Alfisti forum |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|