Forumi
Home Pravila i pomoć Članovi Kalendar Današnji postovi

Povratak   PC Ekspert Forum > Računala > Software > Aplikacije
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro 09.08.2008., 22:17   #1
Sumblimat
Banned

Datum registracije: Aug 2008
utorrent - kako naknadno nešto selektirati ili odselektirati

nešto skidam i ima dosta komponeneata. odabrao sam skinuti određene ali sada bi i još neke . ima li gdje podešenja (kvačice)da naknadno još nešto stavim na dotičnom zadatku ?
Sumblimat je offline   Reply With Quote
Staro 09.08.2008., 23:05   #2
Vuco
Moderator
Moj komp

Vuco's Avatar

Datum registracije: Dec 2004
Misliš kad imaš više npr. rar-ova (ili nekih drugih tipova fajlova) u torrentu, pa si ti samo neke selektirao (druge si stavio na don't download) ?

Uglavnom, na 1.6.1 odeš pod Files i samo staviš prioritet na low, normal ili high za taj određeni fajl u torrentu.

Valjda si na to mislio, jer sam te slabo skužio
Oglas

Oglas
Staro 09.08.2008., 23:23   #3
Sumblimat
Banned

Datum registracije: Aug 2008
Citiraj:
Autor Vuco Pregled postova
Misliš kad imaš više npr. rar-ova (ili nekih drugih tipova fajlova) u torrentu, pa si ti samo neke selektirao (druge si stavio na don't download) ?

Uglavnom, na 1.6.1 odeš pod Files i samo staviš prioritet na low, normal ili high za taj određeni fajl u torrentu.

Nisam, nego kad skidaš npr neki legalni album pa onda imaš u njemu sve selektirane pjeme, ili neki film koji je podjeljen na 40 rarova po 14 mb svaki ...i prije skidanja svi su oni selektirani sa kvačicom. Naravno, ti možeš maknuti koje pjesme ne želiš ne stavljajući kvačicu. Znaći po defoltu ako ništa nediram sve su kvačice oznaćene , ali mogu i neke maknut. ali ja sad pošto skidam zadatak od 100 gb ,a oadabrao sam 10 od 40 kvačica pa sada ustvari skidam oko 20 gb e sada naknadno želim još 1 kvačicu oznaćit. to bitlord bez problema radi

a da sve sam skužio sad . ok hvala
Sumblimat je offline   Reply With Quote
Staro 09.08.2008., 23:25   #4
Kimi
Premium
Moj komp

Kimi's Avatar

Datum registracije: Oct 2006
Citiraj:
Autor Vuco Pregled postova

I ako hoćeš naprimjer sve npr. xy01.rar do xy52.rar stisenš shift i klineš na prvog i snisneš shift i klikneš na zadnjeg;sve između je označeno,pa nemoraš pojedinačmno mjenjat prioritete
Kimi je offline   Reply With Quote
Staro 10.08.2008., 04:47   #5
Voorhees
Premium
Moj komp

Datum registracije: Jul 2003
EDIT
vidim da sam napisao istu stvar što je Vuco već rekao
uglavnom Sumblimat to ti je to što ti čovjek reče, desni klik na taj fajl i odaberi neki od prioriteta
Voorhees je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Odgovori

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno
Smajlići su Uključeno