|
![]() |
#1 |
Banned
Datum registracije: Aug 2008
|
utorrent - kako naknadno nešto selektirati ili odselektirati
nešto skidam i ima dosta komponeneata. odabrao sam skinuti određene ali sada bi i još neke . ima li gdje podešenja (kvačice)da naknadno još nešto stavim na dotičnom zadatku ? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Moderator
Datum registracije: Dec 2004
|
Misliš kad imaš više npr. rar-ova (ili nekih drugih tipova fajlova) u torrentu, pa si ti samo neke selektirao (druge si stavio na don't download) ? Uglavnom, na 1.6.1 odeš pod Files i samo staviš prioritet na low, normal ili high za taj određeni fajl u torrentu. Valjda si na to mislio, jer sam te slabo skužio ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 | |
Banned
Datum registracije: Aug 2008
|
Citiraj:
Nisam, nego kad skidaš npr neki legalni album pa onda imaš u njemu sve selektirane pjeme, ili neki film koji je podjeljen na 40 rarova po 14 mb svaki ...i prije skidanja svi su oni selektirani sa kvačicom. Naravno, ti možeš maknuti koje pjesme ne želiš ne stavljajući kvačicu. Znaći po defoltu ako ništa nediram sve su kvačice oznaćene , ali mogu i neke maknut. ali ja sad pošto skidam zadatak od 100 gb ,a oadabrao sam 10 od 40 kvačica pa sada ustvari skidam oko 20 gb e sada naknadno želim još 1 kvačicu oznaćit. to bitlord bez problema radi a da sve sam skužio sad . ok hvala |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Premium
Datum registracije: Oct 2006
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Premium
Datum registracije: Jul 2003
|
EDIT vidim da sam napisao istu stvar što je Vuco već rekao uglavnom Sumblimat to ti je to što ti čovjek reče, desni klik na taj fajl i odaberi neki od prioriteta |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|