|
![]() |
#1 |
The mighty pirate
Datum registracije: Sep 2007
|
San Andreas + Vista 64 = No go
Uhvatila me želja za ponovnim igranjem San Andreasa i instaliram jučer igru i odigram nekih sat-dva i sve bude ok. Danas pokušam pokrenuti i izbacuje me na desktop čim završi loadanje. Probao sam i compatibility mode i run as administrator i ništa. Ne radi ni 1.0 ni 1.01 verzija. Točnije, kod prvog pokretanja radi savršeno dok kod drugog pokretanja baca na desktop. Inače, verzija Viste je Business, 64 bit kao što piše gore. Jel ima rješenja za ovaj problem ili mi jedino preostaje zaboravit igru?
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
tocno to sam i ja pokuso prije tjedan dana...zazelio sam se san andreasa dok ne dodje gta IV ![]() ja jedino imam 32 bitnu vistu ultimate i isto neradi ni sa patchem ni bez,ni sa compatibility modom ni bez njega...ja sam zaboravio igru ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
Kako bi to radilo da probam preko Virtual machine. Točnije preko VMware Workstation?
![]() |
#5 |
Premium
Datum registracije: Jun 2008
|
ja imam vistu 64 bit i sve mi radi normalno, osim naravno imam problem sa zvukom, kad recimo radio radi u autu ili kad netko priča, to ništ ne čujem... |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Someone :D
Datum registracije: Mar 2008
|
Lol citam i nevjerujem,ti koji si me toliko odgovarao od Viste ![]() pa cu rec :"baci to i instaliraj si XP" :P p.s. meni na visti 32bit radio normalno... a ako oces preko wmwarea nadam se da imas jaku konfu ili not gonna happen...
![]() |
#7 |
The mighty pirate
Datum registracije: Sep 2007
|
Upravo naletio na ovo: Grand Theft Auto: San Andreas (32-bit: Functions flawlessly / 64-bit: Problematic when tested on Ultimate Edition. Experiences random freezes and crashes, notably when graphics are set to “Very High” quality).
![]() |
#9 |
Pod naletima kopita zla
Datum registracije: Dec 2005
|
da pogodim svi vi prebacujete save file jeli tako? e vidite..treba jednu datotekicu iz tog foldera obrisati..znam da sam sam to iskemijao..dogadalo mi se i na windows xp ![]() budem pogledao koja je kada dodem doma ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Premium
Datum registracije: Dec 2007
|
ma joj pa tam di vam je instaliran san andreas nadite videe koji se pojavljuju na logonu u igrici i to izbrisite! |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|