|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Mar 2008
|
Seasonic s12 430w!
Danas sam kupio ovo napajanje pa me intresira jesam li dobro kupio u uzem izbor mi je bio Chiftec 400w i fortron 400w ali sam se odlucio za Seasonic na preporuku prodavaca koji kaze da je kvalitetnije od ova dva navedena, kosta dosta vise od ostalih pa se nadam da nisam fulao! ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Nov 2005
|
nemash brige kupio si ODLICNO napajanje. sigurno bolje od druga dva navedena.(iako su i oni OK) mozda si mogao kupiti 380w model, pa proci jeftinije 80ak kuna. |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
Premium
|
istina ako si u linksu kupio za 443 kn odlicno. |
![]() |
![]() |
#5 |
Registered User
|
Platio sam ga 440kn u linksu nije malo ali ocito je kvalitetno pa je to onda ok! |
![]() |
![]() |
#8 |
Premium
|
380 i 430w modeli stvarno nisu skupi. (360 i 440 kn). SPCR veli da je 380w dobar izbor i za sustave s malom potrosnjom jer ima visoku efikasnost i na malim opterecenjima (20-50w). |
![]() |
![]() |
#9 |
Registered User
|
Uz konfiguraciju koja je navedena lijevo u profilu u kucistu su dva 12 cm ventilatora i jedan od 8cm na chipsetu, ovo su ocitanja od Seasonic napajanja dobivena Hardware Monitorom i Speedfanom kad nije pod opterecenjem![img=http://img29.picoodle.com/img/img29/3/8/9/t_seasonicm_f9960e9.jpg] ![]() Zadnje izmijenjeno od: ramboxy. 09.08.2008. u 17:55. |
![]() |
![]() |
#10 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
mjeri multimetrom... |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Hejter
Datum registracije: Mar 2005
|
Mislim da si kupio itekako dobro napajanje , ali otvaranje teme samo da ti se potvrdi taj dobar izbor meni se bas ne svidja ... |
![]() |
![]() |
#12 | |
Premium
|
Citiraj:
e josh da si moderator ili admin ... |
|
![]() |
![]() |
#13 |
Beskorisna bitanga...
Datum registracije: Aug 2004
|
@ramboxy To kaj tamo vidiš ti je bezvrijedan rezultat, ti progiji tj senzori s ploče ti imaju smisla samo i samo onda kad se u njima mjeri pad napona dakle npr ja u idleu vidim 12.3V na rejlu i pod loadom vidim 11.9 i onda znam kolko je pao ovo je jako jako varijabilno i nepouzdano, jedino ako sa multimetrom izmjeriš iste vrijednosti i znaš da ti senzori rade kako treba možeš se za svoju ploču pouzdati (neko sa istim modelom može na svom primjerku imati uprskan) ukratko to je samo jako grubi orjentir... @router Potpisujem...
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|