|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Oct 2007
|
µTorrent problem
U stanu imam 2 laptopa. Na oba sam stavio isti torrent da skidaju, ali ne uključujem ih zajedno. E sad kad upalim jedan laptop on skine dio torrenta npr. 1gb. Upalim drugi laptop i on počne skidati isti torrent i među klijentima vidim drugi laptop a sa njega ide prijenos 1 MB/s. mislim si super ali nakon 100 do 150 mb brzina padne. Nakon par minuta opet brzina skoči ali na 30-tak sekundi i opet padne, premda na drugom laptopu ima još megabajta da se izjednači. Nadam se da ste shvatili... Hvala |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Apr 2007
|
koja je poanta ovog posta? zašto uopče skidaš isti torent na 2 kompa? što bi ti želio da ide stalno po 1MB/s? nekužim
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 | |
Pod naletima kopita zla
Datum registracije: Dec 2005
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Premium
Datum registracije: Apr 2008
|
E.....ja mislim da nitko tu ne kuzi skupa sa mnom sta ti zapravo tu hoces reci!? ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Premium
|
pa torrent je star trek 1-7 sezona, od nekih 100 epizoda , 58 gb. i ako mi ujutro prvi lap. skine nešto iz 1. epizode i ja upalim drugi laptop oni se pronađu u userima i drugi lap skida sa prvog lapa brzinom od 1mb u sekundi, ali oko 20 - 30 sekundi. i onda više neće skidati od prvog lapa. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Premium
Datum registracije: Dec 2006
|
kaj ti onda kopiraš od laptopa do laptopa ??? WTF? |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Banned
Datum registracije: May 2005
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Premium
Datum registracije: Dec 2006
|
Tako sam i ja nekako shvatio. Dosadno čovjeku možda LOL |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Premium
Datum registracije: May 2008
|
Radije si nabavi sa 1500kn neki pošteni AMD neka ti skida cijeli dan, a ne da se dva laptopa muće skidati jedan sa drugoga ono što je onaj drugi skinuo, jer tako nebudeš skinuo niti 1GB. Jer ak si na jednoj mreži oba lapa ti skidaju onoliko koliko ti mreža i brzina dopušta. Tako da sa dva lapa ti nije niš brže. Ili ostavi jedan lap da ti downloada cijeli dan i noć, s tim da ga stavi na hladno neko mjesto i u neki low battery mode, te mu možeš staviti neke ventove i sl. i bok. A zašto uopće si prvo na jednom pa na drugom lapu i to u drugo doba dana neznam... al ok... :P |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Premium
|
ali jedan sa drugog skida 3 puta većom brzinom nego što je moja konekcija. tako da ono što je prvi skinuo drugi nemora skidati od nekog sa neta jer je sporo nego to nabrzinu skine s prvog lapa brzinom od 1megabajt u skundi a moja brzna je 3 megabita (b-net shiroco) |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
Registered User
|
Citiraj:
![]() ne kontam zasto skidas istu stvar na dva lapa, al ajd dobro... a da recimo napravis ovako: 1 lap skida prve tri sezone, a drugi skida ostalo i npr kad pozelis na drugom gledat ono sto skida prvi, jednostavno to preneses stickom ili kopiras preko mreze . |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
imam jedan problem. svaki put kad pokrenem utorrent mi se prebaci rezolucija slike na najmanju, i tada je moram vracat na onu koju ja zelim. dal zna netko kako da rijesim taj problem da se vise to ne mjenja? Hvala |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
Banned
Datum registracije: May 2005
|
Citiraj:
Da, i šta onda kad taj drugi skine sa prvog ? Opet moraš čekat prvi lap da skine nešto, tako da bi drugi lap imao šta skidati, kako ne kužiš da pretačeš iz šupljeg u prazno ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Faraon
Datum registracije: Oct 2002
|
cudi me da nije napravio procjep u prostor vremenskom kontinumu na ovaj nacin ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Premium
Datum registracije: Sep 2006
|
jao |
![]() |
![]() |
![]() |
#21 |