|
![]() |
#1 |
Billy lives forever
Datum registracije: Dec 2001
|
aerogate II i 2-pin ventovi
Dakle zelio bih kontrolirati 2-pin ventilatore pomocu aerogatea, jer mi se ne kupuju 3-pin, kad ovih imam desetak. Zanima me jel moguce ili vent mora imati kontrolnu zicu?
![]() |
#2 |
Headbangig Grunf!
Datum registracije: Aug 2003
|
Mora imat kontrolnu žicu. Jedino ih možeš staviti na 7V
Porsche 6cyl.boxer se hladi zrakom komp se hladi vodom! Chairman of G.M.S. ![]() Former member of PCE 100+kg demolition squad Grunf je moj idol! Moji Grunf type modovi NB:Mini Monster NB,VGA:Ye Monster C!, Ye Monster D!,Abit NB:Abit mini Monster,PSU:Ultra Monster! ![]() Alfisti site, Alfisti forum |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: Mar 2004
|
možeš slobodno spojiti 2 pin vent na aerogate 2....čak ti u manual-u(ili na stranici od coolmastera) piše da možeš spojiti na vga konektor vent sa grafulje (koji su često 2pin) pa ne vidim razloga zašto nebi isto mogao napraviti sa cpu,case i hdd konektorima... jedini bed je što nečeš imati očitanje brzine (zbog manjka žice),ali češ im moći smanjivati brzinu okretaja preko jog-dial-a |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Billy lives forever
|
Ma bed je u tome sto su svi ventovi na gole zice, nemaju konektor za ubost u Aerogate. :mad: Da ih probam na divlje spojit, ono direktno zicu na zicu, pa zalijepit izolirkom?
![]() |
#5 |
Billy lives forever
|
E jos nesto: Zasto uvijek pisti kad palim stroj? Jel mora ili? I jos mi ne radi ventilatoric na njemu ! Ne znam zasto? Ukljucio sam ga onako tvornicki spojenog ali nista.
![]() |
#7 |
Billy lives forever
|
ne, ne daje broj okretaja. Ali nisam ga ni spajao na žicu za HDD, a možda bi trebalo? Ma uređaj je dobar ali zbog uputa bih cijelu tvornicu premlatio. :mad:
![]() |
#8 |
Premium
Datum registracije: May 2004
|
Aerogate II pisti kada se ukljuci obavezno. Ako ne pisti znaci da je spreman na garanciju. Kada su svi ventilatori ukljuceni zapisti jednom ono bip i gotovo. Ako neki od ventova nije spojen (ne radi) bipka dok ga ne iskljucis. Isto se desi ako vent padne ispod 500rpm -a tako da bipkanje je OK :-) :-) Sto se venta tice spoji ga izvan aerogatea tj. ako imas onaj prikljucak za direkno na napajanje probaj pa vidi dali onda radi ta saznas dali je frka u AG ili u ventu. To je bar moj prijedlog... |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Premium
Datum registracije: May 2004
|
Zaboravio sam reci da je ista stvar sa senzorima kao i sa ventovima. Barem je meni tako. Iskljucis jedan i odmah popizdi pa mu moram gasit alarm... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|