|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
kupnja laptopa - pomoć
zanima me laptop toshiba satellite a300-146. Laptop namjeravam kupiti u hgspota. konfiguracia je: procesor Intel Dual-Core T2390 1.86Ghz zaslon- 15,4" WXGA TFT Graficka kartica- Intel Graphics Media Accelerator x3100 radna memorija- 2GB DDR2 667 Mhz tvrdi disk- 200GB sata opticki uređaj- dvd+-rw dl povezivanje- lan, wlan, bleutooth ostalo- web kamera.... Operativni sustav- Windows Vista Home Premium Cijena je 4599kn... zanima me vase misljenje jesam li za tu svotu noca dobio kvalitetan laptop i koje mi druge laptope mozete prepopruciti za tu cijenu laptop bi koristio najvise za potrebe faksa a ponekad bi zbacio pes-a ili nfs... oce li to stekat s ovom grafickom, molim vasu pomoc jer za male razlike u novcu velike su razlike u performansama pa da se ne zaletim. jedini uvjet je da je laptop iz hgspota jer mi tamo odgovaraju uvjeti plaćanja... hvala!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
samo da dodam da raspolazem s iznosom oko 4500kn |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Grafa je koma. Vjerojatno ćeš moći pokrenuti te igre, ali na lošoj rezoluciji i slabim detaljima. Jednostavno, za igranje je potreban lap koji ima odvojenu (diskretnu) grafu. Nažalost, budžet ti nije dovoljan za takav lap.
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: Oct 2007
|
imaš za 5199 kn u hg-spot toshiba satelite a300-15i ona ti ima odvojenu grafičku i bez problema ćeš igrat te igrice |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|