|
![]() |
#1 |
Lika u mom srcu
Datum registracije: Jan 2004
|
preporuka kućišta sa gornjim USB-ima
čudan naslov, no ukratko, trebao bih kućište koje prima 12cm ventove te da ima USB konektore na vrhu kućišta, najbolje bi bilo direktno na gornjoj stranici, a ako ne, barem s prednje strane, ali u samom vrhu kućišta.. kućišta s vratima me ne zanimaju.. ima milion kućišta po trgovinama, pa da ovako pitam ako netko ima iskustva sa ovako nekim kućištem. Napajanje ide odvojeno. Ništa skuplje od 400ak kn... ![]() tnx ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Feb 2008
|
TT swing? imao ga, ima usb-ove pri samom vrhu, i nema vrata. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#6 | |
Pod naletima kopita zla
Datum registracije: Dec 2005
|
Citiraj:
antec je samo 2x skuplji od limita |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Member
Datum registracije: Oct 2005
|
Imam slican problem. Moj Antec ima prednje USB konektore, ali nema headphone and microphone jacks. ![]() Zna li netko gdje se moze nabaviti 5.25'' ili 3.5'' Front panel sa audio ulazima? Mislim na jednostavniji, bez potenciometara za ventove. Hvala
![]() |
#8 |
Beskorisna bitanga...
Datum registracije: Aug 2004
|
CM690 ima dva komada USBa na vrhu (uz ostale konektore) a vent slotovi su svi 80/92/120 a oni na gornjoj strani imaju i 140mm tako da tu nema problema samo je malko skuplje od tvoga limita...
![]() |
#9 |
Premium
Datum registracije: Feb 2008
|
tt swing neznam koliko košta sad (pred 3 godine je bio oko 600kn), a odozada i odnapred ima 120mm ventove (tj odozada ima a od napred je samo nosač), odgore nema ništa, a front panel ima 2x usb, 2xline i firewire. a imaš za kupiti card readere koji imaju line in/out i usbove (većinom su na 5.25") |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
...i prilično ga je teško, ako ne i nemoguće, više naći kod nas jer su ga zamijenili sa modelom 590.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Lika u mom srcu
|
što kažete na ovo, odnosno, kakvo je napajnje u njemu? case ću uzet taj, samo ovisi da li sa ili bez napajanja http://www.adm.hr/product_info.php?c...oducts_id=6278 |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | ||
Beskorisna bitanga...
Datum registracije: Aug 2004
|
Citiraj:
![]() Citiraj:
![]() |
![]() |
#13 |
Lika u mom srcu
|
kupljen je taj case, USB-i su na dobrom mjestu, a kućište je ODLIČNO. Nasljednik mog centuriona, predobro. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|