Forumi
Home Pravila i pomoć Članovi Kalendar Današnji postovi

Povratak   PC Ekspert Forum > Računala > Mobilno > Prijenosnici
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro 09.08.2008., 19:57   #1
saber_tooth
Old School
Moj komp

saber_tooth's Avatar

Datum registracije: Dec 2005
Exclamation HP 6820s win problem

Ej drustvo, imam jedan problemcic sa novim hp laptopom 6820s kojeg sam kupio prije dva dana. Naime sa njime sa dobio FreeDos i kako naravno sam htjeo instalirati win na njega, stavio sam novi XP sa SP3 i sada se vec dva dana lomim sa zvucnom i modeom. Probao sam razlicite drivere i za jedno i za drugo ali nikako ne uspijeva. Za zvucnu sam instalirao taj HDA bus driver ali on konstantno trazi taj driver. Kako to nista nisam uspio pokusao sam instalirati XP sp2 ali sada pri pocetku instalacije mi kaze da disk ne postoji, a u nekim slucajevima izbaci i "blue screen of death" koji govori o problemu sa driverom sto vec i znam. Ja mogu uci u one SP3 windowse sto dokazuje da disk postoji ali to mi nista ne vrijedi jer nemam zvuka. Zato braco pomazite ko zna. Svaki prijedlog je dobar prijedlog.
thx
saber_tooth je offline   Reply With Quote
Staro 10.08.2008., 07:25   #2
coconut
Premium
Moj komp

coconut's Avatar

Datum registracije: Mar 2006
Za zvuk moraš prvo instalirati MS UAA HD driver, restartati lap i onda staviti Realtek Audio driver.
Oglas

Oglas
Staro 10.08.2008., 10:26   #3
asusdelta
Banned

Datum registracije: Apr 2008
Treba u BIOS-u isključiti SATA native mode (HP)...to je i meni bilo isto da nemam disk...ovo sam napravio i sve šljaka super
asusdelta je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Odgovori

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno
Smajlići su Uključeno