Forumi
Home Pravila i pomoć Članovi Kalendar Današnji postovi

Povratak   PC Ekspert Forum > Računala > Software > Aplikacije
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro 06.08.2008., 12:58   #1
pikachu1
Registered User

Datum registracije: Jan 2008
Outlook express - potpis i forwardiranje

napravio sam potpis u mailu (ime prezime, firma, br tel...) kao html stationary.
Kada radim novi mail dobro radi, medjutim, zanima me kako da mi se isti potpis pojavi kada radim forwardiranje ili reply.....
- drugo pitanje u vezi Signaturea - kada ga napravim svi tekstovi su mi iste velicine npr. 12- a ja bi htio da su neki dijelovi veličine npr. 10- pitanje- kako se podesi da imam razlicite velicine fonta unutar potpisa.....
(ako i slozim signature po odgovarajucim velicimana fonta pr.Arial 10, u novoj poruci radi dobro, ali isti potpis kod forwardiranja nije sve u Arila 10, nego npr. neki dio mi se promijeni u Times New Roman vel. 12)
pikachu1 je offline   Reply With Quote
Staro 06.08.2008., 13:17   #2
thopok
Guest

Datum registracije: Jun 2008
Citiraj:
Outlook Express is smart about not adding your signature when you reply to an e-mail message or forward it...
Add signatures to all outgoing messages
thopok je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Staro 06.08.2008., 13:41   #3
pikachu1
Registered User

Datum registracije: Jan 2008
znam za tu opciju, ali ja sam pitao nesto drugo, tj. imam problem kada taj isti html ubacim u signatutre (ima samo 1 veličinu fonta...)

- drugo pitanje u vezi Signaturea - kada ga napravim svi tekstovi su mi iste velicine npr. 12- a ja bi htio da su neki dijelovi veličine npr. 10- pitanje- kako se podesi da imam razlicite velicine fonta unutar potpisa.....
(ako i slozim signature po odgovarajucim velicimana fonta pr.Arial 10, u novoj poruci radi dobro, ali isti potpis kod forwardiranja nije sve u Arila 10, nego npr. neki dio mi se promijeni u Times New Roman vel. 12)
pikachu1 je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Odgovori

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno
Smajlići su Uključeno