Forumi
Home Pravila i pomoć Članovi Kalendar Današnji postovi

Povratak   PC Ekspert Forum > Računala > Kućišta, napajanja i modding > Kućišta i napajanja
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro 24.11.2007., 10:26   #1
Saki
Premium

Datum registracije: May 2005
POMOĆ: Antec Fusion Black 430

Bok!
Ako ima netko ovo kućište molim da mi se javi!!!! Imam problema s njime a gledajući malo na forumu izgleda da su sva s istim problemom pa tražim sve koji ga imaju da razmjenimo iskustva. Naime riječ je o Antec Fusion Black 430 kućištu, skupom ko sam vrag, no lijepom i kvalitetnom, no da ne bi sve bilo presavršeno ima i problem a to je display.
Radi se o OEM modelu iMON-a(LCD) od soundgraph-a i problem je u tome što se zna display zablokirati, prikazivati neke simbole i pomaže jedino totalno isključenje iz struje. Probao sam driver ovaj onaj ali problem i dalje ostaje.
Na forumima kažu(a i u praksi dokazano) da ima problem sa hvatanjem signala (display ima ugrađen IC prijemnik za MCE daljinski) s daljinskima(bilo koji) koji ga znaju zablokiraju, tj. kod mene se zna desit da hoću promjenit kanal na tv-u a upalim cijeli HTPC. U ovaj problem sumnjam da će pomoći eventualno neki novi driveri, jer HTPC još nije ni uključen, znači windowsi su ugašeni. A glupo mi je maknut IC prijemnik(fizički) zbog garancije.
I što sad...Zanima me ako ga još netko ima da li ima isti problem? Da li ga je možda uspio riješiti, ili ga vratio? I kolike su šanse tj. da li mogu reklamirati i/li dobiti lovu nazad?
I za kraj ako netko ima možda preporuku za neko kvalitetno kućište za HTPC?
Ja svima savjetujem da izbjegavate ovo kućište zbog problema jer eto patim već danima(a i cijena je paprena), i na stranicam proizvođača ne nazire se riješenje.
Hvala
Saki je offline   Reply With Quote
Staro 06.08.2008., 16:41   #2
robee
Premium
Moj komp

robee's Avatar

Datum registracije: Jan 2007
hm...pa nije onda problem u kucistu, vec u imon modulu
ja korisitm imon ali bez displaya vec cca 2 god i nema problema....

inace bas to kuciste pikiram ali mi se ni svidja taj novi display (bolji mi je stari vfd)
robee je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Odgovori

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno
Smajlići su Uključeno