|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: May 2005
|
POMOĆ: Antec Fusion Black 430
Bok! Ako ima netko ovo kućište molim da mi se javi!!!! Imam problema s njime a gledajući malo na forumu izgleda da su sva s istim problemom pa tražim sve koji ga imaju da razmjenimo iskustva. Naime riječ je o Antec Fusion Black 430 kućištu, skupom ko sam vrag, no lijepom i kvalitetnom, no da ne bi sve bilo presavršeno ima i problem a to je display. Radi se o OEM modelu iMON-a(LCD) od soundgraph-a i problem je u tome što se zna display zablokirati, prikazivati neke simbole i pomaže jedino totalno isključenje iz struje. Probao sam driver ovaj onaj ali problem i dalje ostaje. Na forumima kažu(a i u praksi dokazano) da ima problem sa hvatanjem signala (display ima ugrađen IC prijemnik za MCE daljinski) s daljinskima(bilo koji) koji ga znaju zablokiraju, tj. kod mene se zna desit da hoću promjenit kanal na tv-u a upalim cijeli HTPC. U ovaj problem sumnjam da će pomoći eventualno neki novi driveri, jer HTPC još nije ni uključen, znači windowsi su ugašeni. A glupo mi je maknut IC prijemnik(fizički) zbog garancije. I što sad...Zanima me ako ga još netko ima da li ima isti problem? Da li ga je možda uspio riješiti, ili ga vratio? I kolike su šanse tj. da li mogu reklamirati i/li dobiti lovu nazad? I za kraj ako netko ima možda preporuku za neko kvalitetno kućište za HTPC? Ja svima savjetujem da izbjegavate ovo kućište zbog problema jer eto patim već danima(a i cijena je paprena), i na stranicam proizvođača ne nazire se riješenje. Hvala |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Jan 2007
|
hm...pa nije onda problem u kucistu, vec u imon modulu ![]() ja korisitm imon ali bez displaya vec cca 2 god i nema problema.... inace bas to kuciste pikiram ali mi se ni svidja taj novi display (bolji mi je stari vfd) |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|