|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
Kašnjenje titlova u Divx formatu na cd-ima i dvd-ima na Quadro dvd-933
Imam dvd player Quadro dvd-933 i kad stavim gledati divx snimljen na cd-u, dvd-u ili sa usb sticka titlovi mi kasne 30-60 sekundi! Kada nešto u divx formatu snimam u Nero ili sličnim programima stavim file-ove da ih snima na najmanjoj brzini i da finalizira cd ili dvd, a i ime titla stavim da je potpuno isto kao i naslov filma. Da li se može nešto napraviti u opcijama tog dvd playera ili prije snimanja na dvd-cd da titlovi ne kasne toliko? Hvala narode! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Premium
Datum registracije: Aug 2004
|
Citiraj:
2. da li ti titlovi rade kako treba na PC-u,tj . jesu li sinhronizirani kako treba? |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
Ni na kompu mi neće baš dobro radit odnosno nisu baš usklađeni titlovi sa govorom na filmu pa ih oda malo porihtam u BS playeru. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: Jul 2006
|
Onda ti to nije do playera nego do titlova, cesto se desi da nisu sinhronizovani ili su titlovi 23 fps a film 25 fps, ja sam dosta cesto morao da ih uskladim i za to sam uvijek koristio program subtitle tools koji je jako malen a besplatan. Mozes ga skinuti na www.dvd.box.sk.
![]() |
#5 |
Akutna lijenčina
Datum registracije: Aug 2006
|
Puno bolji ti je Subtitle Workshop, najjednostavnije je s sync funkcijom (sinkronizacijom)... |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
localhost
Datum registracije: May 2006
|
potraži titlove na podnapisi.net i prilikom traženja obrati pažnju na "Release" odnosno potraži titlove za svoj release odnosno primjerak filma i taj će imati ok timestamp |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|