|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Jul 2008
|
Windows XP Startup Reboot Problem
Evo ovako, prilikom podizanja windowsa često mi se dogodi da nakon što očita onaj crni prozor sa imenom XP-a sustav se jednostavno reboota i to 2-3 čak i više puta za redom. neznam šta da radim, prvo sam mislio da je zbog zone alarma ali nakon što sam srušio windows i sad nemam zone opet isto. Da li su možda driveri u pitanju? Gigabyte GA-P35-DS3 IntelCore2Duo E4500 2,20Ghz Kingmax 2 GB 800 MHz RAM NVidia 8800 GT Windows XP Service Pack 2 |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Tu nema previše filozofije. Softverski testiraj jednu po jednu komponentu. U podforumu hardverski problemi imaš dosta programa za tu namjenu. U slučaju da nijedan program ne javi nikakvu grešku, radi po ovim koracima i između svakog provjeri ponašanje. 1. Instaliraj Windowse s drugog medija i po mogućnosti s integriranim SP2 ili SP3. 2. Instaliraj drivere za chipset. 3. Instaliraj drivere za grafičku. 4. Instaliraj ostale drivere i programe. Radi polako, smireno i jedno po jedno. Nemoj brzati i vodi si nekakvu evidenciju što si radio. Nisi rekao koje napajanje imaš? Dobrodošao na PCE forum.
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: Aug 2004
|
Kad upalis komp, pikaj F8. Otvorit ce ti se Windows XP startup menu. Odaberi opciju "Disable automatic computer restart", i postaj na forumu sta ti napise na plavom ekranu. Ako ti se ne pojavi plavi ekran (ili se komp jednostavno smrzne), prati domy_osove upute. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|