|
![]() |
#1 |
upgrading...
Datum registracije: Jun 2006
|
HP Pavilion dv7t, kako do?
jel ima tko kakav prijedlog, ideju kako se docepati ovog modela laptopa? HP na svojim stranicama nudi potpunu customizaciju svojih laptopa i kupnju preko neta ali samo za SAD, jel ima neki shop mozda koji bi mogao dopeljati kod nas ovako nesto, kod nas ili u inozemstvu? pliz ako netko ima iskustva nek kaze, thnx. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
upgrading...
|
nema bas kod njega puno toga, citaj, nema nijedan laptop u ponudi ![]() ma ja samo pokusavam naci laptop koji ima jacu graficku karticu od 9500 GS ili 8600GT... naravno, ne racunam oni 'profi' grafiku od nvidije i ati-ja jer to nije dizajnirano za pokretanje igrica ![]() jel zna neko neki online shop u inozemstvu koji drzi gaming laptope, a da ima shipping do ovdje? |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: Mar 2008
|
prvo on je maknuo pavilione sa shopa,.. zato jer on jedini prodaje te pavilione u RH, a ti pavilioni nisu namjenjeni za nase trziste,.. zato posalji njemu mail,.. i pitaj ga,... i malo pogledaj forum od hardveraja,.. tamo pise da moze naruciti laptop po zelji ako je dobavljiv, samo ce isporuka trajati duze,... i jos dobijes garanciju ,... |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Obrati se useru callidus (ex vranoga). Kod njega možeš naći jake mašine kojima (uz nadoplatu) možeš mijenjati karakteristike (jači proc, jača grafa, više rama, veći hard, BT, wwan,..). Dotični su uglavnom marke Dell, koji je kvalitetan koliko i Pavillion ako ne i kvalitetniji (ovisno o modelu).
![]() |
#7 |
upgrading...
|
hm, thnx na info, al po meni je dell ipak malo precijenjen za ono sto nudi, a nije da bas imam neogranicen budzet. al ak se ne snadjem bum mu se javio, thnx jos jednom ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|