|
![]() |
#1 |
Guest
|
Samsung SGH-E251
Kratko pitanje: da li za 600kn mogu dobit bolji mob od Samsung SHG-E251? Najvažniji su mi Plavi Zub, utor za memorijsku, kvaliteta zvuka na slušalicama, kvaliteta izrade, i eventualno još i ekran.. Kamera, internet, mms, e-mail me ne zanimaju ![]() I još jedno, jel ima neki dosta bolji mob do 800kn za ovo što meni treba?, hvala. |
![]() |
![]() |
#2 |
Hejter
Datum registracije: Mar 2005
|
Do 600kn u ducanu ili u oglasniku ? Jer e251 nema bas neki ekran , odnosno ima ekran ali sa dosta niskom rezolucijom 128x160 . Do 800kn u tele2 ili vipu se moze dobiti Nokia 6300 koja je bolja , prvo zbog ekrana 240x320 koji je par puta bolji od samsungovog , dalje nije slider pa je to jedna stvar manje koja bi mogla praviti probleme ... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Banned
Datum registracije: Jul 2006
|
U paketu Tele 2 imaš i Samsung J700 za 595kn mislim da je to dobra kupnja(bolja od E251 modela) i relativno dobar mob s obzirom na uloženo/dobiveno ili malo skuplji Sony ericson S500i neznam kakva je kvaliteta tih uređaja ali s obzirom na cijenu mislim da zadovoljavaju potrebe prosječnog korisnika. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Hejter
Datum registracije: Mar 2005
|
J700 nije bolji od e251 , po teh. karaktersitikama su jako slicni : http://www.gsmarena.com/compare.php3...&idPhone1=2265 odnosno po onom sto je bitno autoru teme - a to je ekran koji imaju isti , i prosirivost Microsd karticama ... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|