|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Aug 2004
|
ASUS P750 (sa Symbiana na WM)
Imam Symbiane od 7650 (ak se netko sjeća još ![]() ![]() Čini mi se savršen WM6 mobitel. Iako piše da je ekran 320*240 zapravo je VGA koji se softverski da otključat na VGA rezoluciju. Kamera je prilično dobra i mislim da bi se trebao bezbolno prebacit sa Symbiana (N73/E65) na ovog. Što mislite? Ima li netko iskustva s tim uređajem ili neki savjet? thx |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
bycod
Datum registracije: May 2004
|
koliko sam citao mob je super zamjeraju mu sto nema flash i sto ima malo rama al sve u svemu da idem na wm platformu uzeo bi ga.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
|
Ma ja sam gledao i stvarno je mrak. Ti nedostaci stvarno i nisu nešto, ima USB 1.1 i samo 64 mb rama, međutim, korisnici kažu da im se opće ne ruši i da je full brz. A veličinom ne odudara od prosječnog mobitela tako da mi se čini kao super zamjena. Istina da kamera nema flash, ali to i nije neki bed. Meni je važno da ima autofokus i bar 2 mpx a ovaj ima 3 sa autofokusom. i VGA rezoluciju s kojom se može i surfat za silu donekle ugodno. Kupit ću ga krajem ljeta definitivno, predobar telefon. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: Nov 2004
|
Ja sam pred neki dan postao vlasnik tog modela ASUS-a i moram reči da sam prezadovoljan, jedino mi treba neko vrijeme pa se previknem pošto sad dosad bio na Symbianu. To je isto kao sto sam nekad prelazio sa nekog bezveznog mobitela na Symbian. Jedino me muči na tom ASUS-u što svaki puta kad idem pisati sms mi se automatski uključi T9 i moram ga svaki puta isključivati, nadam se da postoji neka opcija da se to trajno isključi. I još jedna zamjerka ide na tipkovnicu koja je malo pretvrda prilikom pisanja sms-a. To je moje mišljenje.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Premium
|
Da, čuo sam za to da je tipkovnica pretvrda. Ali čovjek se navikne s vremenom, imao sam takvih iskustava. A ovo za T9 sam čuo da se može preko registryja promjenit. Malo progooglaj, ja baš intenzivno čitam o tom modelu pa sam naišao na svašta... Imaš romove koji uključuju VGA mod i slično. Cool prilično. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Premium
Datum registracije: Nov 2004
|
daj molim te ako nađeš kakve dobre linkove mi ih pošalji na PM, ili ih stavi ovdje.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Premium
|
http://forum.xda-developers.com/index.php probaj ovaj forum, searchaj za P750. Ima hrpa svega tu vezano uz smartphoneove. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|