|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Feb 2008
|
svojevoljno gašenje diskova
naziv topica je boli glava, ali ne pada mi na pamet niš bolje. u čemu je stvar, napokon sam zgotovio dizanje kućnog servera i diskovi se lijepo griju (5 diskova u pitanju), s time da su 3 u kavezu i oni se ohoho griju. pa ako znate neki program koji bi ih ugasio, nakon paljenja sistema da se svi diskovi pogase (sistemski vjerojatno može isto, jer na sistemu se ništa ne radi). i onda kad preko mreže želim pristupit nekom disku, da se samo taj disk upali, a ne svih 5. pretpostavljam da tako nešto postoji, samo ja ne uspijevam nać. i da se uz nekakav delay od 10tak minuta taj disk ponovo ugasi. dali bi diskovima to paljenje/gašenje smetalo u smislu skraćivanja vijeka trajanja ili štatigajaznam? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Prečupavi mod
Datum registracije: Mar 2005
|
Member of PCE 100+kg demolition squad Pozz, nezz, ojzz, jbt, owak, onak, inst, bzvz, svst, kuiš, neam, dns, nzm, oc, went, graf, laikam, oču, neču, e ovako, e sad, probo, neče, psmtr, ne beliiwam, ugl probo o5, tkđ neradi, pčkmtrnu, mslm onaak haaalo, reko dbr, stv, dali, jeli, zato jel, jer mi može neko, rispekt, thx......... ...wau, radi, zkn, pozz!?!?11 Zadnje izmijenjeno od: ^SuperUnknown^. 31.07.2008. u 23:19. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#5 | |
JDM
Datum registracije: Sep 2004
|
Citiraj:
To sam izguglao nabrzinu, pa probaj... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Premium
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
JDM
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Premium
|
ako se ne sastoji od naredbe format c,d,e,f,g,h,i,j,k,l,m,n,o,p onda može ![]() kako ju misliš napisat? lako reć da se svi diskovi pogase za neko vrijeme, ali kako ih nagovorit da se ne upale kod zahtjeva za podacima svi, već samo onaj na kojemu su podaci? |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
JDM
|
a jebiga onda nista... |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
bycod
Datum registracije: May 2004
|
imho trebao bi serveru osigurati dobro hladjenje posto je ipak to server jel ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|