Forumi
Home Pravila i pomoć Članovi Kalendar Današnji postovi

Povratak   PC Ekspert Forum > Računala > Kućišta, napajanja i modding > Kućišta i napajanja
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro 26.07.2009., 10:24   #1
Ivan_1
Premium

Datum registracije: May 2004
micro atx solucija

krenuo sam slagati micro atx konfu, nista ekstremno.
kako vec imam jednu stariju atx socket A konfu, razmisljao sam samo promijeniti maticnu i kuciste.
ili pak uzeti komponente novijeg datuma baziranih na AM2 platformi, pa je onda tu pitanje sto uzeti, ima li kakvih ekstremeno losih komponenata i kombinacija pa da to izbjegavam u startu?
uglavnom bitno mi je da se u to microatx kuciste moze smjestiti standardno atx napajanje.

primam i ponude polovnih komponenata.
Ivan_1 je offline   Reply With Quote
Staro 27.07.2009., 10:41   #2
Dizel
3.14zda ®
Moj komp

Dizel's Avatar

Datum registracije: Nov 2005
Imas koliko hoce minitowera na ponudi, samo trebas paziti da u njega ide standardizirano napajanje, ja evo imam takvo slicno LC Power 952 Elite...

Iako, jedno od boljih, a turbo minijaturnih kucista su ona DTK vulgaris mala kucista sto su dolazila sa Hocu Hinet racunalima Celeron 900...kuciste malo, a mjesta taman za mATX plocu, normalno napajanje, optiku, HDD i cak i stane normalna grafa + pokoji dodatni vent. Ja u takvom jednom imam PIII-S konfiguraciju pa baci oko kako to zgodno izgleda

To bi lako mogao naci na nekom srotu i jos bi ti platili da im to odvezes, believe me
Dizel je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Odgovori

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno
Smajlići su Uključeno