|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: May 2004
|
micro atx solucija
krenuo sam slagati micro atx konfu, nista ekstremno. kako vec imam jednu stariju atx socket A konfu, razmisljao sam samo promijeniti maticnu i kuciste. ili pak uzeti komponente novijeg datuma baziranih na AM2 platformi, pa je onda tu pitanje sto uzeti, ima li kakvih ekstremeno losih komponenata i kombinacija pa da to izbjegavam u startu? uglavnom bitno mi je da se u to microatx kuciste moze smjestiti standardno atx napajanje. primam i ponude polovnih komponenata. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
3.14zda ®
Datum registracije: Nov 2005
|
Imas koliko hoce minitowera na ponudi, samo trebas paziti da u njega ide standardizirano napajanje, ja evo imam takvo slicno LC Power 952 Elite... Iako, jedno od boljih, a turbo minijaturnih kucista su ona DTK vulgaris mala kucista sto su dolazila sa Hocu Hinet racunalima Celeron 900...kuciste malo, a mjesta taman za mATX plocu, normalno napajanje, optiku, HDD i cak i stane normalna grafa + pokoji dodatni vent. Ja u takvom jednom imam PIII-S konfiguraciju pa baci oko kako to zgodno izgleda ![]() To bi lako mogao naci na nekom srotu i jos bi ti platili da im to odvezes, believe me ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|