|
![]() |
#1 |
srkalo
Datum registracije: Feb 2005
|
Koji fotoaparat?
Koji bi izabrali između ova dva: Canon SX100 IS ili SONY DSC-W150 (ili dodati jos 200 kuna za Sony DSC-H10) ili nešto drugo u tom cijenovnom rangu... aparat bi sluzio za standardno (ekipa, putavanja, itd.), ali bih htio nesto kvalitetnije (ako se isplati) |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
3.14zda ®
Datum registracije: Nov 2005
|
Aj drugi put malo citaj threadove na ovom podforumu, vec takvih tema ima ko' govana ovdje, uglavnom trojba je izmedju Panasonica FZ8, Canona S5 IS i Sonyja H50. Najjeftiniji je Panasonic, najbolji Canon, najreklamiraniji Sony ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
dr. sc. tech. dipl. ing.
Datum registracije: Sep 2003
|
Od navedenih Canon SX100 IS. Ako moze biti i veci od navedenog Canona ali priblizno iste cijene, razmisli i o Panasonic FZ8.
![]() |
#6 |
srkalo
Datum registracije: Feb 2005
|
ma čitao sam, a posto trenutno nemam net ![]() fala na odgovorima ^^ |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Citiraj:
Mda, neš ti kvalitete ako nije Canon ![]() Ja bi obratio pažnju na jednu stvar: 36-432 mm equiv Mislim da trenutno za slične novce koje bi dao za npr. S5 IS dobiješ kvalitetan ultrazoom sa malo širim objektivom nego kaj ima taj IS...pa nije ovo 2004-ta kad je sve počinjalo od 36... ![]() Ako išta fali na toj klasi onda je to malo širi objektiv-a 36 je za ultrazoom fakat preusko.
![]() |
![]() |
#8 |
3.14zda ®
Datum registracije: Nov 2005
|
Prednosti Canona po meni: 1) SD kartice su superjeftine za razliku od XD i MS štikova 2) Preklopni LCD kojeg smotas i nemas brige, takodjer je superiska kod slikanja iz perspektive zabe krastace 3) AA baterije 4) Brz kao munja u okidanju i pakovanju slika na karticu ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Pod naletima kopita zla
Datum registracije: Dec 2005
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Moderator
Datum registracije: Jun 2003
|
Citiraj:
Koristio sam i Fuji 5800 koji me se i nije nešto dojmio kao i Sony H5. Ali ja bi razmislio u kupovini SLR-a. ![]()
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 | |
Premium
Datum registracije: Dec 2006
|
Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#13 |
dark seraphim
Datum registracije: Apr 2006
|
Ne znam koji je najbolji jer se u to ne kuzim bas nesto, ali eto, moj glas za Canon SX100 IS. Imam ga par dana i radi, za mene, hebene slike. Dosta brzo slika i to baci na karticu. Hrpa stvari za namjestiti, neke jos niti ne kuzim, ali uz skoro nista truda(auto) radi vrlo dobre slike, po mom nekom standardu naspram nekih drugih digitalaca cije sam slike vidio. I stvar je napravljena u Japanu. ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|