|
![]() |
#2 |
Registered User
Datum registracije: Oct 2003
|
Najs izgleda ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
(°_°)
Datum registracije: Nov 2001
|
meni fenomenalno izgleda ![]() nikakvo napajanje neide uz to, ha?
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: Jan 2002
|
Re: Thermaltake Tsunami
Tor,ajd nađi neko novo ,al bez vrata... |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Premium
Datum registracije: Jan 2002
|
Ma davež je stalno klapat s time,a još gore kad ih okineš... |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |||||||
Premium
Datum registracije: Jun 2004
|
kuciste je super,samo sta kosta 850 kn + P D V, i to bez bocne stranice. Znaci sa svime cijena nece bit ispod 1250 KN !! ![]()
![]() |
![]() |
#9 |
Headbangig Grunf!
Datum registracije: Aug 2003
|
I kuciste nimalo ne posijeca na Coolermstaer Wave. Ma TTova napajanja ti izlaze s iste proizvodne trake ko i Chieftecova, sam kaj se nalijepi naljepnica Thermaltake, tak da su to OK napajanja i tiha su jer se po nicemu osim naljepnici ne razlikuju od Chiefteca. ventovi na Chieftecu su necujni cak i po Skyevim kriterijima.
Porsche 6cyl.boxer se hladi zrakom komp se hladi vodom! Chairman of G.M.S. ![]() Former member of PCE 100+kg demolition squad Grunf je moj idol! Moji Grunf type modovi NB:Mini Monster NB,VGA:Ye Monster C!, Ye Monster D!,Abit NB:Abit mini Monster,PSU:Ultra Monster! ![]() Alfisti site, Alfisti forum Zadnje izmijenjeno od: Isus. 08.07.2004. u 21:52. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Premium
Datum registracije: Feb 2004
|
Svakako obratiti pažnju jer thermatake ima modele ko što su chieftecovi ali ima i neke svoje, recimo ima 420 Wata kao i chiftec samo bez PFC-a itd. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 | |
8-bit Gen.
Datum registracije: May 2004
|
Re: Thermaltake Tsunami
Citiraj:
Prekrasno kuciste, kupio ga je frend bas prosli tjedan. Izrada je ono po cemu posebno odskace, kao da je izljeven u jednom komadu. Najrobusnije kuciste na dodir koje sam nedavno gledao. Steta samo sto je prosjecno sa 5.25 prostorom, da ih barem ima 6 (vanjskih) onda bi to bio jos bolji posao. Druga stvar, cooleri ce morati biti tihi k'o smrt, jer ovo je pre atraktivno kuciste da stoji ispod stola ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
Premium
Datum registracije: Oct 2001
|
Citiraj:
ali je ustvari kopija Anteca SLK3700AMB (zadnji kraj isti, unutrasnjost, ona dvije kvake kao se otvara) Links - Anteca SLK3700AMB + 350W SmartPower 739KN Jedino kaj je ljepse od Anteca. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Registered User
Datum registracije: Oct 2003
|
Lab2k-Antec SLK3700AMB, Antec 350W Smartpower->680kn. Thermaltake Tsunami->sigurno ne ispod soma kuna ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Feldwebel
Datum registracije: Feb 2002
|
Vidjeh i opipah tu kantu i nesam previše oduševljen. Sve je super što se izhleda tiče. Kako i kod drugih TT proizvoda. Bočni je lim kao i kod francuskih auta 70-tih. Ispod aluminija je plastika pa opet aluminij. Mogli su i to napraviti kako treba. Pa neka košta 2.5 kune više. Sve u svemu, ništa posebno.
![]() |
#15 | |
8-bit Gen.
Datum registracije: May 2004
|
Citiraj:
Mislio sam da su komentari samo fascinacija vanjskim izgledom. Ako govorimo o kompletnom kucistu, onda je tocno sto je Rak spomenuo. Mediokritetno. Obicna plastika, stali su na vanjstini. Tko hoce full izradu do zadnjeg detalja bez isprike u egzekuciji materijala i zadnjem finish-u, a pritom platiti malo vise evo kucista (spomenuta replika G5-ice) : ![]() dva modela - dvije boje : http://www.silverpcs.com/product/CS_PCV2100B http://www.silverpcs.com/product/CS_PCV1100 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |
Ekspert iz sjene ...
Datum registracije: Nov 2001
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |