|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Nov 2007
|
Driver (XP) za MSI US60SE (108M USB WLAN Adapter)
Hitno se trazi driver (XP) za MSI US60SE (108M USB WLAN Adapter). Na netu ga nema, kao ni na MSI Supportu. "Ima" ga na DriverGuide.com, ali za 3 dolara. ![]() Za kupit ga ima u Feniksu http://www.feniks-kompjutori.hr/inde...019&kateg=1901 Ukoliko netko ima to cudo, ako moze stavit driver za download (cijeli CD bi trebao biti 35 MB) ili ima link na netu. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Banned
Datum registracije: May 2005
|
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
Registered User
|
Nazalost, nije dobar driver. Dobijes nekakav utility i dva inf-a. Podrzava dvadesetak raznih usb wlan kartica, ali ne i ovu. A ono na stranici je ocito greska. ID od US60SE je VID_0CF3 PID_0002, a tog ID-a nema u inf-ovima. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Banned
Datum registracije: May 2005
|
Gle, malo je čudno da je greška na stranici, osim toga koliko sam letimično bacio pogled na oba adaptera, nisam vidio da se razlikuju nešto ako se pročitaju same specifikacije. Modificiraj si inf datoteku, zamjeni neki od nepotrebnih ID sa svoji ID-om i onda probaj instalirat driver. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Koliko je meni poznato, driverguide 'košta' besplatne registracije, a nikakva 3$ za driver. 3$ košta ako želiš driver spržen na cd-u i poslan na kućnu adresu. Ako ti se da čekati, mogu ti ga ja skinuti (moram od doma jer mi ovdje server blokira zip, rar i neke druge tipove fileova) i uploadati na RS. Ima 38Mb zajedno sa manualom. Link ti pošaljem na pm.
![]() |
#7 |
Registered User
|
Heh.. evo link, pa klikni na ime fajla ![]() http://members.driverguide.com/drive...iverid=1092729 Ako ti se da patit s RS, unaprijed hvala |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|