|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Sep 2003
|
Lock on
Pošto sam na polu-ispravnom kompjuteru, nisam si htio kvariti užitak IL-2 Sturmovika, pa sam instalirao Lock on. Igra je više nego odlična, to mi je jedina igra te vrste koju sam igrao uz Su27-Flanker. Kontrole su gotovo jednake, manevriranje odlično, grafika fenomenalna a framerate malen. Sve je manje više na medium, 16 bitna boja, 1024x768. Konfa je u sigu, pa na čemu bi trebalo poraditi? Koliko je rama dovoljno? O čemu najviše ovisi fps? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
doktor, trekkie, amd-ovac
|
Moj površni dojam je da će ti hrpa rama i jako brzi proc pomoći, a u ram ubrajam i onaj na VGA(128+ po mogućnosti) |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Billy lives forever
Datum registracije: Dec 2001
|
Koliko sam ja uspio primjetiti najvise ces profitirat za vrlo brzom grafickom ( mislim da bi je 9600XT nahranio sasvim OK) i 512+ MB RAM. Toliko je meni trebalo da ugodno zaigram misiju, iako me moderne ptice ne privlace. Viva Luftwaffe ! ![]()
![]() |
#4 | |
Premium
|
decki ne mislim sad tu ovo ono ali mogu reci iz prve ruke. Citiraj:
za ugodno igranje tj recimo sve na max trebas imati min 1 gb rama i x800pro/xt ili 6800. ja na svojoj 9800 pro nema sanse da to igram na detaljima na max, po forumima vani ekipa je totalno nabrijena jel igra uopce nije optimizirana! koma! evo ja najbolje kaj sa supio napraviti je 1280x1024 sa sve na med ak ne i neke opcije na low stime da AA iAF zaboravi. ulavno igra bi bila mrak da nema brdo bugova i da je graficki engine normalno optimiziran. sad sam se sjetio jednog pitanja kaj je jedan tip pitao na njihovom forumu, islo je nekak ovak." jel je moguce pokrenuti lock on sa svime na max na nekoj normalnoj rezoluciji i koji HW za to treba" uglavno ekipa se ljepo nasmijala i rekla "mozda jednog dana"
![]() |
![]() |
#5 |
Billy lives forever
Datum registracije: Dec 2001
|
Pa to je razlog zasto je ne igram, jer na normalnoj rezi izgleda kao da se slika raspada, ali ipak kad se malo podese detalji da je XT i 512 rama dovoljno. Ipak igra je trebala biti bolja, ne vrijedi hardvera.
![]() |
#6 |
|
Loša optimizacija, a što ćeš. Sve ima svoj nedostatak. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Registered User
Datum registracije: Oct 2003
|
Igra je stvarno katastrofalno optimizirana, meni je štekala (mislim na 1280x1024 sa med detaljima) na mobilcu@2.5GHz i 9800 ![]() I to taman nakon kaj sam potrošio pol sata da sredim kontrole ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
PC Ekspert šerif
Datum registracije: Feb 2002
|
Vidim da imate isti problem kao i ja. ![]() Imam LOMAC od kad je izašao, ali mi i dalje stoji negdje zakopan na polici. Naime, kad sam prvi put isprobao nisam mogao vjerovati kako se ta stvar vuće na mojoj, ne baš jadnoj konfi. Sve u svemu, blah... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Premium
|
Hm....bolje da se držim starog Su27. Ali mislim da bi giga rama tu pomogla....trebam naći jednog Twinmosa M-Tec 512, i onda bi valjda trebao dual channel raditi....ma ode ja nakon reklamacije igrati IL2..... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
PC Ekspert šerif
Datum registracije: Feb 2002
|
Baš za BUG radim usporedbu raznih stvarčica pa tako i konfiguracije sa 512 i 1024 MB memorije. Porast performansi je mizeran - čak i u aplikacijama za koje bi čovjek očekivao da će profitirati ala il2 Sturmovik AEP expansion, Fracry i UT2004. Doduše, radi se clean install stroju bez ikakvih govana po trayu i slično, možda je u realnim uvjetima situacija drugačija. No ako se mene pita, rekao bih da nije puno drugačija. |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Premium
|
ma, evo igrao sam cak igru dosta (relativno) dugo, i recimo najiritirajuci bug mi je bio onaj kad nekoga konacno naciljas sa radarom i onda se on dok raketa leti iz nepoznatog razloga jednostavno ugasi, a mislim da svi znamo kam onda raketa ode, jedina mogucnost je onda bila koristenje raketa sa termalnim seekerom, a one su dosta neprecizne. uglacnom radje bi htio da su na igri radili i pol godine dulje a da zato engine dube savrseno ispoliran i naravno da se bugovi mogu nabrojati na prse jedne ruke a ne govoriti u stotinama. neto su prepravili u patchu 1.1 ali vidi sam da nije bogzna kaj tak da i danas cd skuplja prasinu na stolu. stvarno zalosno, za jednu takvu igru koja je imala tako veliki potencijal. ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|