|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Jun 2008
|
Preporuka laptop
Imao sam laptop HP 8710 W i skužio da je ipak malo previšee za moje potrebe, te ga poklonio starom. Sada bih trebao preporuku za neki laptop. Trebalo bi biti moguće: 1. Gledati filmove s laptopa na TV-u (znači spojiti laptop i TV). Trenutno imam TV s skart ulazom, ali u bližoj budućnosti će pasti naki LCD. 2. Da radi sky star2 usb kartica. 3. Da ima dobar wlan, jer bi modem bio u jednoj prostoriji a komp u drugoj. 4. Da ima odvojenu grafičku (nije uvijet, jer neće služiti za igre). Prvenstveno me zanima ovo pod brojem 1 i 2. Koje priključke bi trebao imati za ovo pod točkom 1? Može prijedlog nekih konkretnih modela, cijena nije ograničena, ali naravno da nije prevelika jer kao što sam gore naveo ne treba mi za neke ozbiljne stvari. OS da bude winxp ili free dos (nije uvijet). Unaprijed zahvaljujem |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Premium
Datum registracije: Jun 2008
|
Citiraj:
Neću ga često prenositi, veličina od 15.4 bi bila OK. |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Banned
Datum registracije: Nov 2005
|
I bez obzira što nećeš igrati,nemoj 64-bit grafe uzimati,brat se zeznuo pa mu utopili 8400M GS...128mb,i imam feeling da uz Aero upaljen,Vista pomalo zamuckuje..da se tako izrazim..iako ima 4gb rama lap.. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|