|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Jul 2008
|
![]() Pozdrav Zanima me vase mišljenje onih koji imaju iskustva s odabirom laptopa što i zasto uzeti. Treba mi laptop koji moze da pokrece catiju (part+asembij+masining+generiranje koda i dokumentacije), masterCAM nesto slicno catiji samo se radi sa plohama i puno zahtijevnije za grafiku i procesor. Naci trebam laptop za rad. Pa ak ima ko iskustva sto i kako neka se javi. Hvala na pomoci! |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Nađi lap koji ima HD2600 grafu. Modaj je u FireGL (imaš upute ovdje na ATI podforumu) i u kombinaciji sa nekim C2D ili X2 procesorom imaš odličnu CAD mašinu.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: Jul 2008
|
je slazem se nvidia je kod mene uvjek imala prednost ati mi nije bas neke! Meni ej za oko zapal ovaj laptop: HP 8710w • Procesor: Intel Core 2 Duo T7500 2.2GHz (4MB cache) • Zaslon: 17" WSXGA+ WVA TFT 1680 x 1050 • Grafički sustav: nVIDIA Quadro FX 1600M 512MB GDD3 • Radna memorija: 2GB DDR2 667MHz (proširivo do 4GB) • Tvrdi disk: 120GB SATA 7200rpm • Optički uređaj: DVD RW DL • Dimenzije: 393 x 275 x 33 mm • Masa uređaja: 3.5 kg • Jamstvo: 36 mjeseci • Baterija: 4 h • Operativni sistem: Windows XP Pro • Modem: da • Mreža: da (Gb LAN) • Bežična mreža: da (802.11a/b/g) • Audio ulazi/izlazi: da • USB podrška: 6x USB 2.0 • FireWire: da • PCMCIA: da • TV out: da • VGA izlaz: da • Bluetooth: da • Čitač kartica: da (6-u-1) • Docking Connector: da • Čitač otiska prsta: da • HDMI: da |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|