|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Nov 2001
|
Hladenje za laptop
Imam jednog vrućeg Pavilliona (14.1'') kojem bi trebao kupiti dodatno hlađenje. Laptop ima na dnu proreze oko ventilatora gdje usisava zrak i onda ga ispuhuje iza laptopa. Evo jedna slika sa boka kao to izgleda ![]() ![]() Trebao bi preporuku / iskustva / dojmove nekog aktivnog hlađenja, a da se moze kupiti kod nas.. E da laptop se dosta koristi u krilu, pa i to uzmite u obzir ![]() Ovo su neki od modela koji mi se cine ok: Akasa AK-NBC03BK COOLERMASTER NotePal W1 Zalman Notebook Cooler ZM-NC10 Cooler Master NotePal Infinite Zadnje izmijenjeno od: klint.istvud. 05.08.2008. u 20:03. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
imao sam priliku vidjeti Akasa AK-NBC03BK na djelu i rekao sam sebi moram to zbavit...onda su dani prolazili dok nije izašo novi bios za moj lap,nevjeerovatno mi smanjio temp i tako sam zaboravio da to i postoji...trenutna temperatura mi je 1. jezgra 40 druga 38c prije biosa obe preko 60...et aj caooooo..uglavnom moje mišljenje je da prvo treba ustanovit zasto su temperature tolike i dali je to normalno i tek onda bacati pare...za krilo uvjek postoji tacna iz menze i lako stane u torbu.. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 | |
Premium
Datum registracije: Nov 2001
|
Citiraj:
-BUMP- Dajte jos neke komentare... nemoguce da to nikome ne treba ![]() Gledao sam po netu i izgleda da ce pasti ovaj zadnji: Coolermaster NotePal Infinite... |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|