|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Dec 2007
|
Problem sa internetom
Znaci gubi mi se veza stalno , skoro svakih 2-3 sata.E sad bratić djeli internet samnom , znaci kuce su spojene,modem je kod njega(d-link)kojeg smo stavili u router mode,lan kabal ide preko krova(20m)do prozora di je switch u kojeg ide jos jedan kabal(20m)koji ide u moj komp.Jel mozda to ima kakve veze sa tim da je switch izmedu,kabal nebi smel zezat jer smo probusili rupe u zidovima a dio koji je na krovu je izoliran , a i da se malo namoci nebi mu smjelo nis bit.ili?Veza se prije nije gubila dok je samo on imao net.Mozda je do toga kaj ja imam vistu a on xp?Kad veza nestane onda ili moramo ponovo upisat 192.168.1.1 i napravit cijeli postupak za router,ili bratic na xp-u stisne repair kod networ options.Mozda je nekaj jednostavno ,svejedno napisite ak moze pomoc jer bezveze je imamo flat i nemozemo nis skinut kad se veza stalno gubi? ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Problem je u d-linku (pretpostvaljam 584T) koji i inače ima problema sa radom u router modeu. Ima cijeli thread o njemu ovdje pa baci pogled kako su ljudi rješavali problem.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Registered User
Datum registracije: Dec 2007
|
bacio pogled , al nista sto je pisalo nije mi pomoglo i sve je i dalje po starom , pa sam zvao t-kuma pa cemo vidjet dolaze serviseri , preko telefona su mi rekli da sam previse udaljen od centrale(wtf 2km i sused ima adsl sve normalno) i da su mozda instalacije,mislim da bi to moglo bit jer zica ide preko bakine kuce koja je dosta stara tak da cu vjerojatno morat mjenjat instalacije ili tak nekaj budemo vidli. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|