Forumi
Home Pravila i pomoć Članovi Kalendar Današnji postovi

Povratak   PC Ekspert Forum > Internet i mrežne tehnologije > Mreže
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro 11.07.2008., 06:32   #1
dumatx
Registered User
Moj komp

Datum registracije: Dec 2007
Problem sa internetom

Znaci gubi mi se veza stalno , skoro svakih 2-3 sata.E sad bratić djeli internet samnom , znaci kuce su spojene,modem je kod njega(d-link)kojeg smo stavili u router mode,lan kabal ide preko krova(20m)do prozora di je switch u kojeg ide jos jedan kabal(20m)koji ide u moj komp.Jel mozda to ima kakve veze sa tim da je switch izmedu,kabal nebi smel zezat jer smo probusili rupe u zidovima a dio koji je na krovu je izoliran , a i da se malo namoci nebi mu smjelo nis bit.ili?Veza se prije nije gubila dok je samo on imao net.Mozda je do toga kaj ja imam vistu a on xp?Kad veza nestane onda ili moramo ponovo upisat 192.168.1.1 i napravit cijeli postupak za router,ili bratic na xp-u stisne repair kod networ options.Mozda je nekaj jednostavno ,svejedno napisite ak moze pomoc jer bezveze je imamo flat i nemozemo nis skinut kad se veza stalno gubi?
dumatx je offline   Reply With Quote
Staro 11.07.2008., 08:44   #2
coconut
Premium
Moj komp

coconut's Avatar

Datum registracije: Mar 2006
Problem je u d-linku (pretpostvaljam 584T) koji i inače ima problema sa radom u router modeu. Ima cijeli thread o njemu ovdje pa baci pogled kako su ljudi rješavali problem.
Oglas

Oglas
Staro 11.07.2008., 16:43   #3
dumatx
Registered User
Moj komp

Datum registracije: Dec 2007
bacio pogled , al nista sto je pisalo nije mi pomoglo i sve je i dalje po starom , pa sam zvao t-kuma pa cemo vidjet dolaze serviseri , preko telefona su mi rekli da sam previse udaljen od centrale(wtf 2km i sused ima adsl sve normalno) i da su mozda instalacije,mislim da bi to moglo bit jer zica ide preko bakine kuce koja je dosta stara tak da cu vjerojatno morat mjenjat instalacije ili tak nekaj budemo vidli.
dumatx je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Odgovori

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno
Smajlići su Uključeno