Forumi
Home Pravila i pomoć Članovi Kalendar Današnji postovi

Povratak   PC Ekspert Forum > Ostalo > Razno
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro 19.07.2008., 15:33   #1
tomo2505
Premium

Datum registracije: Nov 2007
Quadro Outlet shop-ne kupujte tamo!!

Kakvu naši mili i dragi privatnici imaju viziju Outlet shop-ova:
Danas nazovem Quadro Outlet shop u Zagrebu i pitam da li imaju određeni model TV-a. Kaže čovjek: da imamo, ali je garancija 1 god., a ne 3 kako inače imaju Quadro TV-i. Pitam zašto je skračena garancija, a on kaže da u tom dućanu imaju skoro svu robu koja je negdje pala s kamiona, s palete ili s police u drugim dućanima i onda ih malo provjere u servisu i još i raspakirane prodaju uz smanjenu garanciju u tzv. Outlet shop-u! Za ne povjerovati!
Ne znam da li sam to dobro opisao i napisao, ali bih preporučio prema informacijama iz navedenog razgovora da se tamo ne ide u kupovinu jer to nema nikakve veze sa onime što bi Outlet dućan trebao biti.
tomo2505 je offline   Reply With Quote
Staro 19.07.2008., 16:32   #2
Router
Hejter

Datum registracije: Mar 2005
To je onaj na Jankomiru ? tamo prodaju uglavnom popravljenje uredjaje sa reklamacija , zato skracena garancija ... a i ne ispalti se jer su im cijene malo nize nego da kupis u nekom trgovackom centru gdje su im proizvodi cesto na akcijama ( tak je i kod mene zavrsio njihov Lcd 82 cm za 2900kn ) ...
Router je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Staro 19.07.2008., 18:23   #3
granata
vista sux
Moj komp

granata's Avatar

Datum registracije: Nov 2007
pa što misliš, da ti ostali razvikani pc-shopovi ne rade isto? imao sam se priliku uvjerit da u određenom shopu daju garanciju na kingmax 1godinu i u slučaju da vam se pokvari odnese te je tamo na reklamaciju a oni u tvornicu, to srede besplatno i vama naplate ljepu svoticu...je da je to bio jeftini kingmax, ali bog zna s čime te još tako zahebu...
granata je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Odgovori

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno
Smajlići su Uključeno