|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
Quadro Outlet shop-ne kupujte tamo!!
Kakvu naši mili i dragi privatnici imaju viziju Outlet shop-ova: Danas nazovem Quadro Outlet shop u Zagrebu i pitam da li imaju određeni model TV-a. Kaže čovjek: da imamo, ali je garancija 1 god., a ne 3 kako inače imaju Quadro TV-i. Pitam zašto je skračena garancija, a on kaže da u tom dućanu imaju skoro svu robu koja je negdje pala s kamiona, s palete ili s police u drugim dućanima i onda ih malo provjere u servisu i još i raspakirane prodaju uz smanjenu garanciju u tzv. Outlet shop-u! Za ne povjerovati! Ne znam da li sam to dobro opisao i napisao, ali bih preporučio prema informacijama iz navedenog razgovora da se tamo ne ide u kupovinu jer to nema nikakve veze sa onime što bi Outlet dućan trebao biti. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Hejter
Datum registracije: Mar 2005
|
To je onaj na Jankomiru ? tamo prodaju uglavnom popravljenje uredjaje sa reklamacija , zato skracena garancija ... a i ne ispalti se jer su im cijene malo nize nego da kupis u nekom trgovackom centru gdje su im proizvodi cesto na akcijama ( tak je i kod mene zavrsio njihov Lcd 82 cm za 2900kn ) ... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
vista sux
Datum registracije: Nov 2007
|
pa što misliš, da ti ostali razvikani pc-shopovi ne rade isto? imao sam se priliku uvjerit da u određenom shopu daju garanciju na kingmax 1godinu i u slučaju da vam se pokvari odnese te je tamo na reklamaciju a oni u tvornicu, to srede besplatno i vama naplate ljepu svoticu...je da je to bio jeftini kingmax, ali bog zna s čime te još tako zahebu... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|