Forumi
Home Pravila i pomoć Članovi Kalendar Današnji postovi

Povratak   PC Ekspert Forum > Računala > Periferija > Pisači i skeneri
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro 23.11.2006., 12:50   #1
malba
schwere panzerspitze

malba's Avatar

Datum registracije: Jun 2005
Lexmark X2350

ima li tko kakva iskustva s navedenim all-in-one uređajem? treba mi nešto tog tipa za povremeno skeniranje/ispis/kopiranje- a čini se vrlo povoljno. cjena uređaja je 380 ćuna a tinte 130kn. navodno tinta traje 275 str.

problem je što sam prije imao neugodna iskustva s lexmarkom pa me zanima da li netko ima navadeni uređaj i kakvi su dojmovi, da ne ispadne da sam bacio 400kn..
isto, ako netko zna all in one uređaj s povoljnom cijenom tinte do nekih 600kn (cjena uređaja, ne tinte) neka kaže sad i ovdje. ili neka vječno šuti. ili.. :burn:

p.s. danke!
malba je offline   Reply With Quote
Staro 23.11.2006., 13:17   #2
alimilano
Premium
Moj komp

alimilano's Avatar

Datum registracije: Jul 2005
jel to 380 cijena novog? ..imam x2250..i skeniranje je skroz ok, a tinte su mi prazne pa nisan stiga isprobat (takvog san dobija)
alimilano je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Staro 23.11.2006., 13:23   #3
malba
schwere panzerspitze

malba's Avatar

je. na nabavi.net je od 380 kn. čini mi se u ve-milu.
to mi izgleda predobro da bi bilo istinito. a budući da je po mojim iskustvima sve što izgleda predobro da bi bilo istinito na kraju ispadne ultrazaheb tipa tvornice glinice u obrovcu zanimaju me nečija iskustva s navedenom kantom.

a ti si dobio novi s praznim tintama (znam da je lexčmark gutao tinte ali to je previše čak i za lexmarka) il si kupuio polovni?
Staro 23.11.2006., 15:32   #4
alimilano
Premium
Moj komp

alimilano's Avatar

dobio polovni u jednoj kompenzaciji...kad odnesen napunit tinte isprobat ću i kako printa...ako ga prije ne prodam jer imam multi Canon mp780 pa mi ovaj ne triba....zgodno je kod njega šta je mali s obzirom na veličine ostalih uređaja ovog tipa i naravno može radit kao kopirka bez uključivanja računala.....
Staro 23.11.2006., 15:54   #5
gorluk
Čovjek
Moj komp

gorluk's Avatar

Datum registracije: Oct 2006
Lexmark printere, a pogotovo All-in-One, izbjegavati u širokom luku. Još kad je i tako jeftin...big no no.

Malba, to što kažeš, da sve što izgleda "predobro da bi bilo istinito" pa ispadne zaheb je potpuno točno. Znaš kako se kaže: "nisam tako bogat da kupujem jeftine stvari". Gotovo uvijek tih "jeftini" proizvodi ispadnu skuplji od onih kvalitetnijih, jer na kraju uvijek kupiš kvalitetniji i skuplji proizvod, jer se jeftilen ili pokvario, ili ima neprihvatljive performanse, ili jednostavno po**zdiš zbog (lošeg) načina na koji funkcionira proizvod.

Moja preporuka je da se istegneš za neki normalni printer ili all-in-one, jer ćeš uštedjeti novac.
gorluk je offline   Reply With Quote
Staro 24.11.2006., 03:51   #6
undo
You'll Never Walk Alone

undo's Avatar

Datum registracije: Mar 2006
obrati paznju i na canon all-in-one ako odustanes od lexmarka...

Member of PCE 100+kg demolition squad

undo je offline   Reply With Quote
Staro 24.11.2006., 10:59   #7
malba
schwere panzerspitze

malba's Avatar

odustao od lexmarka. zanima me koji od tih canona mogu koristiti zamjenske tinte? ako netko znade, onako na brzinu..
ili netko ima canonov allinone i može štogod preporučiti?
Staro 24.11.2006., 13:08   #8
alimilano
Premium
Moj komp

alimilano's Avatar

imam ja canon mp780 i skroz sam zadovoljan sa njim...2 crne i 3 boje..zamjenske su oko 25-30 kn,,,,samo mislim da nećeš nać taj model u prodaji a ako i nađeš dosta je skup...plaćen 2700 kn prije godinu ipo- dvije...
...koliko znam nema još zamjenskih za ove nove cannon-e...ali čujem da se mogu punit tinte...
Staro 12.11.2008., 11:01   #9
corsa
Premium
Moj komp

Datum registracije: Feb 2007
lexmark x2350

Citiraj:
Autor gorluk Pregled postova
Lexmark printere, a pogotovo All-in-One, izbjegavati u širokom luku. Još kad je i tako jeftin...big no no.

Malba, to što kažeš, da sve što izgleda "predobro da bi bilo istinito" pa ispadne zaheb je potpuno točno. Znaš kako se kaže: "nisam tako bogat da kupujem jeftine stvari". Gotovo uvijek tih "jeftini" proizvodi ispadnu skuplji od onih kvalitetnijih, jer na kraju uvijek kupiš kvalitetniji i skuplji proizvod, jer se jeftilen ili pokvario, ili ima neprihvatljive performanse, ili jednostavno po**zdiš zbog (lošeg) načina na koji funkcionira proizvod.

Moja preporuka je da se istegneš za neki normalni printer ili all-in-one, jer ćeš uštedjeti novac.
Malo sa zakašnjenjem,no možda još tko čita ove postove ,pa ću reči da to nije istina da "nekad " ne vrijedi ono što je jeftino.
Imam dotični printer negdje oko 2 godine,za smrtnike koji paze na svaki novčić ovaj printer je više nego O.K.
Svaki korisnik treba znati za što mu treba printer ,pa u skladu s tim i kupovati novi,stoga ja mogu reči da je dotični printer mene više nego služio.
Plusevi su mu stvarno jeftina boja (jedna)130kn,a recimo printanje fotografija na foto papir,možda za 10 % slabije kvalitete od epsona (kvaliteta ispisa fotke više nego dobra)
Boje traju i traju,a na kraju kad se i potroši boja,crno printa još i još i još.
Tako da za moje potrebe on je super .
Minus mu je : uvlačenje papira blago podkoso i bučnost.
corsa je offline   Reply With Quote
Oglas

Oglas
Oglasni prostor

Odgovori

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno
Smajlići su Uključeno