|
![]() |
#1 |
schwere panzerspitze
Datum registracije: Jun 2005
|
Lexmark X2350
ima li tko kakva iskustva s navedenim all-in-one uređajem? treba mi nešto tog tipa za povremeno skeniranje/ispis/kopiranje- a čini se vrlo povoljno. cjena uređaja je 380 ćuna a tinte 130kn. navodno tinta traje 275 str. problem je što sam prije imao neugodna iskustva s lexmarkom pa me zanima da li netko ima navadeni uređaj i kakvi su dojmovi, da ne ispadne da sam bacio 400kn.. isto, ako netko zna all in one uređaj s povoljnom cijenom tinte do nekih 600kn (cjena uređaja, ne tinte) neka kaže sad i ovdje. ili neka vječno šuti. ili.. :burn: p.s. danke! |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Jul 2005
|
jel to 380 cijena novog? ..imam x2250..i skeniranje je skroz ok, a tinte su mi prazne pa nisan stiga isprobat (takvog san dobija) |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
schwere panzerspitze
|
je. na nabavi.net je od 380 kn. čini mi se u ve-milu. to mi izgleda predobro da bi bilo istinito. a budući da je po mojim iskustvima sve što izgleda predobro da bi bilo istinito na kraju ispadne ultrazaheb tipa tvornice glinice u obrovcu zanimaju me nečija iskustva s navedenom kantom. a ti si dobio novi s praznim tintama (znam da je lexčmark gutao tinte ali to je previše čak i za lexmarka) il si kupuio polovni? |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Premium
|
dobio polovni u jednoj kompenzaciji...kad odnesen napunit tinte isprobat ću i kako printa...ako ga prije ne prodam jer imam multi Canon mp780 pa mi ovaj ne triba....zgodno je kod njega šta je mali s obzirom na veličine ostalih uređaja ovog tipa i naravno može radit kao kopirka bez uključivanja računala..... |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Čovjek
Datum registracije: Oct 2006
|
Lexmark printere, a pogotovo All-in-One, izbjegavati u širokom luku. Još kad je i tako jeftin...big no no. Malba, to što kažeš, da sve što izgleda "predobro da bi bilo istinito" pa ispadne zaheb je potpuno točno. Znaš kako se kaže: "nisam tako bogat da kupujem jeftine stvari". Gotovo uvijek tih "jeftini" proizvodi ispadnu skuplji od onih kvalitetnijih, jer na kraju uvijek kupiš kvalitetniji i skuplji proizvod, jer se jeftilen ili pokvario, ili ima neprihvatljive performanse, ili jednostavno po**zdiš zbog (lošeg) načina na koji funkcionira proizvod. Moja preporuka je da se istegneš za neki normalni printer ili all-in-one, jer ćeš uštedjeti novac. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
You'll Never Walk Alone
Datum registracije: Mar 2006
|
obrati paznju i na canon all-in-one ako odustanes od lexmarka...
![]() |
#7 |
schwere panzerspitze
|
odustao od lexmarka. zanima me koji od tih canona mogu koristiti zamjenske tinte? ako netko znade, onako na brzinu.. ili netko ima canonov allinone i može štogod preporučiti? |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Premium
|
imam ja canon mp780 i skroz sam zadovoljan sa njim...2 crne i 3 boje..zamjenske su oko 25-30 kn,,,,samo mislim da nećeš nać taj model u prodaji a ako i nađeš dosta je skup...plaćen 2700 kn prije godinu ipo- dvije... ...koliko znam nema još zamjenskih za ove nove cannon-e...ali čujem da se mogu punit tinte... |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
lexmark x2350
Citiraj:
Imam dotični printer negdje oko 2 godine,za smrtnike koji paze na svaki novčić ovaj printer je više nego O.K. Svaki korisnik treba znati za što mu treba printer ,pa u skladu s tim i kupovati novi,stoga ja mogu reči da je dotični printer mene više nego služio. Plusevi su mu stvarno jeftina boja (jedna)130kn,a recimo printanje fotografija na foto papir,možda za 10 % slabije kvalitete od epsona (kvaliteta ispisa fotke više nego dobra) Boje traju i traju,a na kraju kad se i potroši boja,crno printa još i još i još. Tako da za moje potrebe on je super . Minus mu je : uvlačenje papira blago podkoso i bučnost. |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
Oglasni prostor
|
![]() |
|
|