|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Apr 2007
|
Vista i COD 2 low FPS problem
Instalirao sam napokon Vistu 32bit SP1, te imam dualboot s XP 32 bit SP3. Problem je u tome što kada igram u Visti COD 2 FPS mi stalno padaju i rastu nenormalno npr stavim 1024*768 i sve detalje na medium te isključim AA. i imam 250 FPS, ali to zna past i do 150FPS kada je najzahtjevnija igra tipa u dimu pucam u pod. i u kada igram normalno na serveru fps je oko 220 i opet mi zatrzava i troka onako nekad čak i po pol sec, nije to lagg probao sam i na istom serveru na XP-u i radi normalno. ![]() Upravo radi toga da isprobam Vistu prije nego pređem na nju sam ju i stavio s dualbootom. ![]() Drivere sam probao i najnovije i stariju verziju od grafičke i mislim da nije do toga, imam DX10, svi driveri za Vistu normalno skinuti s stranica od proizvođača i rade normalno. Update-ovi za Vistu svi instalirani, ima li netko taj problem isto i da li znate kako to rjiešiti jer ako to složim prelazim na Vistu potpuno a ovako moram imatu dualboot s XP... Neznam da nije to do same nekompatibilnosti Vista COD2 ? Jer druge igre rde normalno npr COD4,Assasins Creed... Zadnje izmijenjeno od: kasko. 07.07.2008. u 22:14. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Apr 2007
|
dobro kaj niko nezna*?? |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Registered User
Datum registracije: Jun 2008
|
Opa, gle ovdje! Čini se da imaju isti problem, ili barem slični a i jako slična konfiguracija se spominje... Poput tvoje. Meni ovak iz prvog oka se i čini da je prob sa Vistom ili točnije Direct-Xom... Si stavio nove patcheve za COD2? Možda su negdje riješili... Iako se ne bih nadao. Opa, gle ovdje! #2 Ovaj lik je čini se riješio problem (on je dobivao samo bijelu sliku u igri), isključio je AA skroz u igri, ali uključio posebno za CoD2 u Ntune Control Panelu...? |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|