Forumi
Home Pravila i pomoć Članovi Kalendar Današnji postovi

Povratak   PC Ekspert Forum > Računala > Problemi > Softverski problemi
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro 07.07.2008., 16:28   #1
kasko
Premium
Moj komp

kasko's Avatar

Datum registracije: Apr 2007
Vista i COD 2 low FPS problem

Instalirao sam napokon Vistu 32bit SP1, te imam dualboot s XP 32 bit SP3.

Problem je u tome što kada igram u Visti COD 2 FPS mi stalno padaju i rastu nenormalno npr stavim 1024*768 i sve detalje na medium te isključim AA. i imam 250 FPS, ali to zna past i do 150FPS kada je najzahtjevnija igra tipa u dimu pucam u pod. i u kada igram normalno na serveru fps je oko 220 i opet mi zatrzava i troka onako nekad čak i po pol sec, nije to lagg probao sam i na istom serveru na XP-u i radi normalno.

Upravo radi toga da isprobam Vistu prije nego pređem na nju sam ju i stavio s dualbootom.

Drivere sam probao i najnovije i stariju verziju od grafičke i mislim da nije do toga, imam DX10, svi driveri za Vistu normalno skinuti s stranica od proizvođača i rade normalno. Update-ovi za Vistu svi instalirani, ima li netko taj problem isto i da li znate kako to rjiešiti jer ako to složim prelazim na Vistu potpuno a ovako moram imatu dualboot s XP...

Neznam da nije to do same nekompatibilnosti Vista COD2 ? Jer druge igre rde normalno npr COD4,Assasins Creed...

Zadnje izmijenjeno od: kasko. 07.07.2008. u 22:14.
kasko je offline   Reply With Quote
Staro 09.07.2008., 06:17   #2
kasko
Premium
Moj komp

kasko's Avatar

Datum registracije: Apr 2007
dobro kaj niko nezna*??
kasko je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Staro 09.07.2008., 14:06   #3
TemplarLord
Registered User
Moj komp

TemplarLord's Avatar

Datum registracije: Jun 2008
Opa, gle ovdje!

Čini se da imaju isti problem, ili barem slični a i jako slična konfiguracija se spominje... Poput tvoje.

Meni ovak iz prvog oka se i čini da je prob sa Vistom ili točnije Direct-Xom... Si stavio nove patcheve za COD2? Možda su negdje riješili... Iako se ne bih nadao.

Opa, gle ovdje! #2

Ovaj lik je čini se riješio problem (on je dobivao samo bijelu sliku u igri), isključio je AA skroz u igri, ali uključio posebno za CoD2 u Ntune Control Panelu...?

TemplarLord je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Odgovori

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno
Smajlići su Uključeno