|
![]() |
#1 |
Someone :D
Datum registracije: Mar 2008
|
Gdje skinuti Ultimate mod za vice city?
ako moze neki link ili nesto,trazim vec jedno vrijeme i ima na downloads.com ali je uzasno spor server..... p.s. ovo nije warez buduci da je sam mod besplatan pa time ne krsim nikakva pravila da nebi bilo nismo znali.... Hvala
![]() |
#2 |
clon: VW_Fan i Sony M2 i IntelCeleron i Cubisimo
|
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#5 |
Someone :D
|
skinuo ja to, hm ljepi autici,al ja sam ocekivao radikalnije promjene od samo autiju....al ok..igrao sam pol sata tak da cemo vidjet nakon malo vise igranja...zasad mi je malo glupo sto sami neki uber auti i supercarsi ...ajd ima recimo charger, hamman i to al opet di je dobri stari A4, a5, a3, bmw e36 i slicno.... neki casual auti fale....a ovi SS cars tipa nismo i ovi trkaci su mi bzvz :S ,ajd podrzavam jos ferkane, ove naturpijane supre i to al Bugatti i nismo i to mi je previse malo....
![]() |
#6 |
The mighty pirate
Datum registracije: Sep 2007
|
Svatko ima svoj ukus oko autiju. Skini si lijepo aute koji ti pašu i ručno si ih ubaci unutra. Imam ti ja negdje par GB zamjena za svaki auto koji se nalazi u igri. Znaš di me možeš nać kolega ![]()
![]() |
#7 |
Registered User
Datum registracije: Jun 2008
|
radije sam moddaj vc bolje će ispasti imaš prepun internet programa i auta za to ultimate mod je loše napravljen ja sam sebi instalirao ultimate ali sam onda išao sam moddati |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|