|
![]() |
#2 |
Moderator
Datum registracije: Jan 2004
|
uf to cekam vec dugo... Citam na Bioware forumu da neki klikaju refresh na site-u cijelo jutro ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#5 |
Akutna lijenčina
Datum registracije: Aug 2006
|
To će ti biti open-ended singleplayer RPG, multiplayer bude i to u stilu Neverwinter Nightsa, priča se i o zasebnoj multiplayer kampanji. Pravila će biti bliska D&D-u, dijalogi će biti slični Mass Effectu a borbe sistemu KotOR-a (pauziranje i stackanje naredbi članovima tima). Grafika bude navodno Next-gen a kretnje likova fluidne zahvaljujući motion-captureu. Sve bi trebali znati danas, refreshajte ljudi ^^ |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Premium
Datum registracije: Apr 2008
|
Koja sranja. Sad opet treba cekat 2 dana da dobijemo trailer u kojem nece vjerovatno bit nista od gameplaya. Pa ce trebat cekat E3 da bi vidili 3 slike i malo snimki gameplaya. Pa, nisu li mogli kopirat Blizzard u najavi za Diablo III ?! PR Bioware - OTKAZ! |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Just married!!!!
Datum registracije: Jun 2007
|
Prije nešto manje od tri godine sam prvi puta naišao na najavu ove igre, i kao pravi junkie o BG ![]() ![]() ![]() ![]() Uglavnom, vidim da ekipa brije na novi Diablo, Starcraft je isto blizu, međutim to me ne dira, ja sam cijeli u Dobu Zmajeva ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|