|
![]() |
#1 |
MadModerator
Datum registracije: Sep 2002
|
Sonic Tower Rev.2
Napokon odlucio kupit novi cooler, jer mi je stock probijao usi. Kupio sam Sonic Tower, sav sretan ga rastavljam, plocu isto... probam stavit i skuzim da ne ide bas tako kako je TT zamislio ![]() Da li uz Asrockicu trebao doci i backplate? U uputstvima pise da skinem onu plastiku kraj CPU socketa, ali da ostavim backplate... a kod mene toga uopce nema. Da li sa ST-om treba doci taj backplate za s939 (dobio sam samo za AM2)? I da li jos trebaju doci sarafi da se pricvrste oni mali limovi da se moze stavit 12cm vent? Inace u pitanju je Sonic Tower Rev.2
![]() |
#2 |
Beskorisna bitanga...
Datum registracije: Aug 2004
|
Ne sa ST rev 2 se ne dobiva s939 backplate, za rev 1 nisam siguran ali rev 2 imam i ja i sigurno se ne dobiva... ![]() E sad kako to ima rješeno dual sata 2 neznam ali neku vrstu bracketa bi morala imati pa kakav je da je našarafi to u njega ili nabavi negdje bracket...
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
®
Datum registracije: Jan 2006
|
da sa rev 2 se dobije za am2/775. trebali su ti doci sarafi za limice na koje idu 120 ventovi... |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Premium
Datum registracije: Dec 2006
|
Isto sam imao slicnih problema sa Sonicom rev1 i to sam ovako rjesio: http://img413.imageshack.us/my.php?i...9280005hu7.jpg |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
®
|
Citiraj:
i na to piicis vijke. ah cuj,nije sonik toliko los,meni x2 4600 drzi na 31 C,s venticem na 500rpm,stoji mi na stolu maticna. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
MadModerator
|
Citiraj:
![]() A kako sav HW kupujem u VeMila, tamo bas i nema neki izbor tihih coolera (oke ima Freezer). @bluefluid - nije to, meni treba ono sa zadnje strane maticne.
![]() |
![]() |
#9 |
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
®
|
desni je za am2.ja isti taki iskoristio LOL |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#12 |
NITKOV
Datum registracije: Oct 2004
|
Sa asrokicom ne dođe backplate, imao isti problem. Ovako ga riješio. Koliko bi to tebi pomoglo, neznam, meni je ok pošto mi ploča vodoravno stoji pa nema problema s težinom. Dogovori se s bluefluidom za onaj lijevi backplate, taj je za 939.
![]() |
#13 |
MadModerator
|
Poslao mi je frend backplate, tako da je sve rjeseno. Tiho i trenutno 35°C CPU ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|