|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Jan 2003
|
epox 8rda+ i FSB
Zanima me do koliko bi mogao ici s ovom plocom bez vmoda? revizija je 2.2 i imam AS5+plavi zalman! Do koliko smijem ici s vdd voltazom? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Sep 2003
|
Imaš li senzor na nb-u? Ako temp nije prevelika, mislim da uz propuh možeš i onih 2V! Mislim nakratko mu (najvjerojatnije ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
|
...
trenutno drzim fsb na 220 a voltazu nisam dirao(nemem pojma koja je defaultna voltaza na NB) temp mi je malo sumnjiva jer je uglavnom 15/16C a to mi se cini premalo... |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | ||||||||||
Moderator
|
Kod frenda smo probali na 2V i ide na 230 fsb stabilno (epox 8rda+ rev2.2 Limited Edition). ![]()
![]() |
![]() |
#7 | |
Headbangig Grunf!
Datum registracije: Aug 2003
|
Ludi Djecace citas li ti kaj pises? Citiraj:
Porsche 6cyl.boxer se hladi zrakom komp se hladi vodom! Chairman of G.M.S. ![]() Former member of PCE 100+kg demolition squad Grunf je moj idol! Moji Grunf type modovi NB:Mini Monster NB,VGA:Ye Monster C!, Ye Monster D!,Abit NB:Abit mini Monster,PSU:Ultra Monster! ![]() Alfisti site, Alfisti forum |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Premium
|
...
Moja je Limited Edition takoder... Ja isto mislim da je svaka 2.2rev LE! ok cilj mi je FSB 225 pa se nadam da ce 1.8V biti dovoljno... |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Headbangig Grunf!
Datum registracije: Aug 2003
|
Nije je ronda bi bila samo Limited edition to je kao is onom Leadtechicom koju GT ima, imas Limited ( ogranicenu ) ediciju i vulgaris.
Porsche 6cyl.boxer se hladi zrakom komp se hladi vodom! Chairman of G.M.S. ![]() Former member of PCE 100+kg demolition squad Grunf je moj idol! Moji Grunf type modovi NB:Mini Monster NB,VGA:Ye Monster C!, Ye Monster D!,Abit NB:Abit mini Monster,PSU:Ultra Monster! ![]() Alfisti site, Alfisti forum |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
MadModerator
Datum registracije: Sep 2002
|
Moja je isto rev 2.2 LE!
|
|
Oglas
|