|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Apr 2006
|
Windows Server 2003 i nemogućnost pristupa
U školi ovo ljeto radimo dodavanje novih učenika u školski sustav (user accounts) i promjena dozvola (permissions)... E sad, ulogiran sam na serveru kao admin i nemogu pristupiti na D: particiji određenim mapama... U root mapi ima 8 foldera, i nekima mogu pristupiti, a nekima ne... Zašto? npr. ima mapa "INFORMATIKA" kojoj nemogu pristupiti, ali nekim drugim tipa "Corel12" pristupim bez problema... Nešto sam se igrao s ovlastima... Mogu li to nekako vratiti? Nigdje nemogu pronaći system restore kao u WinXP pro... Kako to vratiti? Hvala ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Aug 2007
|
ovo lupetam bzvz,al probaj upisat u run-msconfig i tamo imas odma launch system restore...ako toga nema probaj otic u: my computer-control panel-administrative tools-computer menagment-local users and groups-users-i sebi daj ovlasti admina... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 | |
Premium
|
Citiraj:
EDIT: izgleda da sam pobrkao nešto s postavkama pod administrators, jel mi moze netko poslati sliku kako bi trebalo izgledati da admin moze normalno pristupiti nekoj mapi... hvala ![]() Zadnje izmijenjeno od: DoX_Chabar. 04.07.2008. u 15:03. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Premium
Datum registracije: Aug 2007
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() System restore nema windows server 2003, bar tako piše na microsoft.com, a onda nisam ni tražio nešt pretjerano... ugl... nema ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Premium
|
Riješio sam ovaj problem, morao sam dodijeti ownera da bi pristupio promjenama... Evo sad mi javlja grešku prilikom logiranja na server (remote desktop)... User Environment - Windows cannot log you on because your profile cannot be loaded. Check that you are connected to the network itd... |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Premium
|
Evo i to sam riješio ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Očito si uključio domenu i za naziv stavio SERVER...
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Premium
|
Moguće, ali nema sad veze, tek krajem 8.mj. mogu opet doći do tog servera tako da... Ma čudno mi je što svi ostali korisnici rade normalno... Ucenik01, Ucenik02 itd... Sve radi, i remote desktop... A ništa, ako joj neće stavljat stari acc, jednostavno ću iz starog sve dokumente prebaciti u novi, pa neće ni skužit ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|