|
![]() |
#1 |
The mighty pirate
Datum registracije: Sep 2007
|
Koji dig. fotoaparat do 100€?
Za par dana putujem na more i već je vrijeme da si kupim neki digitalac. Zadnji koji sam imao je bio Sony DSC-P32 i nisam u toku što je najbolje za uložen novac pa vas molim za pomoć. Nikakve napredne opcije me ne zanimaju, treba mi osnovni point & click fotić, kojem baterija relativno dugo drži i da nije ( previše ) osjetljiv na drhtave ruke. Ostalo je manje bitno. Gledam okolo zadnjih par dana i oglasnike i nove fotiće, ali ne mogu odlučiti što i zašto kupiti. Po cjenicima sam primijetio: 1. BENQ C740i 2. Olympus FE-210 3. Panasonic DMC-LS60EG-S 4. Pentax Optio E35 5. FUJIFILM FinePix A340 6. CANON A450/A460 7. FUJIFILM FinePix A500 8. NIKON Coolpix L10 9. SONY DSC S650 ili nešto deseto...
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Dec 2006
|
nije da reklamiram, ali: http://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=114086 za ekspresnu dostavu se lako dogovorite, to je par desetaka kn skuplje nego obicno postom slat na tu tezinu i imas fotic do petka.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
The mighty pirate
Datum registracije: Sep 2007
|
Ma tražim tu u ZG-u što prije za kupit jer mi treba i torbica i kartica, a i rezervne punjive baterije ako nađem neki koji koristi AA baterije. Putujem u noći s četvrtka na petak pa mi se i ne riskira s poštom. A i Olympus i Fuji su mi zadnja opcija zbog XD kartica. SD i MS mi najviše odgovaraju, zbog SE mobitela i EEE-a pa ih lako zajedno koristim.
Zadnje izmijenjeno od: 1v@n. 22.07.2008. u 17:01. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
Sony DSC Taj imam ja i za 700kn (ili 680kn mislim da je sad ) netrebas bolji sigurno,kvalitetne fotke i velike ,dobar self timer , super modovi za noc,dan,sunce,kisu itd,pozudan i velika garancija,dobre i jeftine kartice,dobijes puno opreme,usb ,cd itd... samo uzmi bez okljevanja.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|