|
![]() |
#1 |
Banned
Datum registracije: Aug 2010
|
Coolermaster Elite 430 - alternativa TT V3
http://www.coolermaster.com/product.php?product_id=6654 linkovi na reviewe: hardware canucks benchmark reviews legit reviews cijena u linksa = 359kn |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Jun 2010
|
Zasto je cijena tako niska?? |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
muimerP
Datum registracije: Nov 2006
|
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: Sep 2008
|
Coolermaster elite 430
Evo imam ovo kućište e sad imam jedno smješno pitanje. Kad sam kupio komp imao je na boćnoj stranici gdje se nalazi onaj prozor foliju, no imao je foliju i iznutra no tu foliju nisam skinuo sve do danas (unutarnju). Znaći 3 dana. E sad dali je dobro što sam ju skinuo ili sam ju trebao ostaviti? Hvala |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Premium
|
Evo opet imam jedno pitanje, a da ne otvaram novu temu nadam se da mogu opet ovdje pitati. Znaći imam cm 430 elite kad sam ga stavio na u sobu na prvoj strani ima ugrađen onaj ventilator. Prije kad bi stavio ruku jasno se osjetio hladan zrak kako izlazi van, no sad ga baš i ne osjetim tj. osjetim, ali puno slabije. Prije par tjedana sam svako malo nešto dirao po biosu pa dali sam mogao taj ventilator smanjiti/iskljućiti i kako da to provjerim? Hvala. Zadnje izmijenjeno od: hrcfaca. 04.09.2011. u 14:06. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Premium
Datum registracije: Jul 2007
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Premium
|
Hvala na ispravku i na objašnjenju, ali svejedno mi se ćini kao da je prije bilo jaće to cirkuliranje zraka, dali ima neki program preko kojeg mogu to vratiti na default, ako uopće ima što vratit ili je to gotovo nemoguće mjenjati brzinu? |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Premium
Datum registracije: Jul 2007
|
Zavisi od mogucnosti tvoje maticne ploce, ako si ceprkao po BIOS-u moguce je da si nesto i zafrknuo (smanjio okretaje venta), otidji ponovo u BIOS i probaj pronaci fan speed pa povecati na level vise, ali znaj da sa povecanjem broja okretaja venta povecavas protok zraka ali i buku. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|