|
![]() |
#1 |
Banned
Datum registracije: Jan 2008
|
(riješeno) Otišla ploča P35-DS3l ili?
Sumnjam u nju, što bi moglo biti drugo? Počelo je danas oko podne kada se komp. sam resetirao, te na ulasku u bios windows has reovered from... Dobro ajde. Nakon toga bi zabloko, te bi zapeo u BIOS na minutu te bi krenuo dalje. Po ulasku u windows BSOD. OK, što je moglo otići razmišljam- Zadnje što sam mjenjao je gigabyte 8800gt te OCZ 600W napajanje. Zamjenio sam memoriju, isprobao sve kombinacije keksova i slotova, otišao po drugu memoriju iz drugog kompa i ništa. U jednom od brojnih resetiranja prilikom ulaska u windows se ružićasto. Možda je grafička? Uvalim staru x1950gt i komp kao prividno radi. Još uvijek visi u bios ali barem uđe u windowse. Dobro da vidimo jel radi. Imao sam pri ruci, pardon hard disku newerwinter 2, uđem u njega, nakon sekunda počnu ispadat poligoni i samo izađe iz igre. Još ću probat neke kominacije pa javim... Inače bi komp. kad bi ušao vrtio testove memorije, grafičke i cpu-a bez problema. TNX svima |
![]() |
![]() |
#2 |
Registered User
Datum registracije: Jul 2007
|
jesi maknio drivere od grafičke stare? I jesi li ukljucio napajanje u graficku? :P |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#5 |
Banned
Datum registracije: Jan 2008
|
Evo da zaključim ovu temu. Razlog je bio, poprilično banalan,mislim dobro ajde banalan. Zapinjanje u biosu, BSOD i blokavanje prilikom orthosa je bilo uzrokovano novom Asusovom pržilicom. |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|