|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Jun 2008
|
OpenGL benchmark (koji ne mogu pokrenuti)
radi se o Vulpine GLmark http://downloads.guru3d.com/Vulpine-...nload-290.html (57 Mb) na (par) kompova sa matrox, ati (8500-9600), nvidia (gf2-6600gt) sam isti instalirao i nakon pokretanja samo windoze izbace "dont send" poruku. najbolja stvar je da je benchmark radio normalno na stroju sa duronom 1.8 i gf4, komp nije na internetu tako da nije mogao nista povuci, samo je na njemu bilo instalirano par igara .. sistem je xp sp1, (kod sebe sam probao i sa sp1 i sp2, cak sam uzeo tu graficku sa njenim driverima i ukljucio kod sebe, i opet ne radi). surfajuci, nisam nasao da itko ima slican problem, pretpostavljam da je problem u openGl driverima ali gdje i sto skinuti? ili ako netko zeli skinuti isti i isprobati da li radi .. lp. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Beskorisna bitanga...
Datum registracije: Aug 2004
|
Skinuo i ne radi kod mene, očito neki bug...
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Registered User
|
stavio sam Win ME i ne radi ni sa njim .. kaze: Glmark has caused an error in MSVCRT.DLL Glmark will now close. If you continue to experience problems, try restarting your computer. ma, da nisam vidio da može raditi ne bih se inatio .. ako ga tko, ikada pokrene, neka javi kako je uspio .. ![]() lp. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Beskorisna bitanga...
Datum registracije: Aug 2004
|
Ma 100% mu ne pašu novi driveri, imam gomilu starih igara koje odigram svako tolko i neke više nemrem pokrenuti, isto problemi s grafikom ili se ruše ili izgledaju iskidano i tako, jednostavno ne pašu im driveri i nova grafa tja... Puno njih radi ok ali eto neke neće pa neće... ![]()
![]() |
#5 | |
Registered User
|
Citiraj:
hvala na trudu, čini se da je zbilja bugovit .. ali skužiti ću ja njega .. dugo je ljeto ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|