|
![]() |
#1 |
Banned
Datum registracije: Aug 2008
|
Pretplata
Pozdrav svima,imam jedno pitanje.Pretplatio bi se na LG KF510 preko tele 2 mreze,ali uopce ne znam kako to funkcionira.Ako ima netko tko mi moze objasniti kako djeluje uopce ta pratplatat na "laicki nacin" jako cu mu bit zahvalan.Ovdje je stranica: http://www.tele2.hr/ponuda_telefona_pretplatnici.html |
![]() |
![]() |
#2 | |
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
Ovo je neka zajebancije ili? Zivimo u 2008.godini, a ovo pcEXPERT forum..ali ajde.. Ali ne id mi u glavu da ne znas sta znaci pretplata i kako to funkcionira.. Citiraj:
![]() ![]() Pa potpises ugovor u pretplati i duzan si ima to vrijeme (godinu-dvije) placati iznos pretplate+ono sto potrosis.. |
|
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: Nov 2005
|
potpises ugovor na 2godine i placas pretplatu od 150kn mjesecno u koju su ti ukljuceni impulsi, tj. imas 150kn mjesecno koje mozes potrosit, ako ne potrosis sve razliku gubis, ako potrosis vise, visak se obracunava po tarifi na kojoj vec jesi, moras bit punoljetan |
![]() |
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: Nov 2005
|
srale kaj si nadrkan ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Premium
|
A kaj ti hasl lupas? kakvi mpulsi, impuli su bili prije 10 godina na fiksnoj mrezi, a ne na mobilnoj.. Nisam nadrkan, ali ici se regat za PC forum da bi pitao sta to znaci pretplata i kako to funkcionira i djeluje?LOL |
![]() |
![]() |
#8 |
Banned
|
Zanima me samo ovaj iznos od 445 kuna.Da li to placam prvi put ili?Srale7 na tebe se niti necu obazirat zato jer ne volim takve ljude.Stvarno mi je zao... |
![]() |
![]() |
#9 |
Premium
|
Tako je, stavi me na ignore i nemas brige.. ![]() Inace, da, taj iznos platis prilikom potpisivanaj ugovora.. Ali kao sto su ti vec napisali, moras imat 18 god, a ti to vjerovatno nemas, ali moze ti npr uzet roditelj.. |
![]() |
![]() |
#10 |
Hejter
Datum registracije: Mar 2005
|
Ako nastavite tema ce pod kljuc ... Autoru teme bi porucio da drugi put za ovakva pitanja koristi info službu odredjene mreže ili se raspita na nekom prodajnom mejstu , i da ne bude bezobrazan prema članovima ovdje , a i pravopis bi mogao popraviti ... Ostali - ohladite ... I jedna moja jos opaska - Pretplata se nikad ne uzima zbog mobitela i preplaćuje se na mrežu a ne na aparat , kad netko tako primitivno gleda samo da bi pri kupnju uredjaja prosao koju stotinu kuna jeftinije , ipak mu treba naglasiti i da se pretplata palcati mora i da ce recimo u ovom slucaju uz cijenu aparata platiti i 24 x 150kn+12.50kn minimalno ... još se sjećam prije par godina onih prvih trčanja u dućan po mobitele za 1 kunu kod jednog operatera i onda poslije plakanje mnogih zakaj to treba plaćati ... Zadnje izmijenjeno od: Router. 11.08.2008. u 22:25. |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 | |
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
Citiraj:
to ti je kao da na rate uzimas mob. ali umjesto da placas cjeli iznos za mob ti platis dio za mob a ostatak kroz tu pretplatu. |
|
![]() |
![]() |
#12 |
Banned
|
Router,zar sam ja bezobrazan prema clanovima?Ocito je da je srale7 prvi poceo o tome kako mogu bit tako glup u ovo doba,a sad me ti jos nazivas primitivnim?!I sto ne valja s mojim pravopisom,ne razumijem?Ja ne uzimam preko pretplate zato da ustedim koju "stotinu" vec zato jer nemogu odjednom odvojiti iznos potreban za kupnju LG-a.Zar se niti pitanje na ovom forumu nesmije postavit?!Zasto onda uopce postoji ovaj dio foruma?!?!?!?!I ako vas bas zanima imam tocno 18 godina.Nisam vam ja neko smece da mi se tu izrugavate.Sve sto sam trazio je pristojan odgovor,a umjesto toga dobijem vrijedanje. Hvala ti Tekla na pristojnom odgovoru.Drugi clanovi bi se mogli ugledati na nju/njega.Jos jednom hvala! Zadnje izmijenjeno od: Router. 11.08.2008. u 23:15. Razlog: A u profilu piše da imas 25 godina ... |
![]() |
![]() |
#13 |
Hejter
Datum registracije: Mar 2005
|
Nemoj da te citiram ... i nemoj postati dvaput za redom , sad sam ti spojio , a sljedeci put necu jer ocito pravila procitao nisi ... Na ovom forumu su pitanja dobro dosla , ali ako su imalo smislena i dobro formulirana , sto iskreno ovo tvoje nije , pocevsi od naslova , pa dalje o svemu sto je napisano , i Zato tema ide pod kljuc , a tebi opet ponavljam - ako te zanima tele2 pretplata , zovi tele2 ili odi u tele2 , ovo je PCe forum a ne tele2 forum ... LOCK ( meni na dusu ) ... |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|