|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Feb 2008
|
Dilema oko napajanja
Imam mode com-ovo napajanje od 500w i kad oc-am grafu na 770MHz (u biosu napon od 1.327v) slika se nakon nekoliko sekundi 3d marka zmrzne. Sad neznam da li je problem u napajanju ili sam dobio loš primjerak grafe. Inače našao sam tri napajanja koja ne prelaze moj limit od 50 eura. Evo linkova: www.hgspot.hr/opis.aspx?ID=026889 www.hgspot.hr/opis.aspx?ID=023825 www.hgspot.hr/opis.aspx?ID=020274 Može li mi netko reči koji bi mi najviše isplatio uzeti jer kasnije mislim kupiti jaču grafu i možda neki hdd (proc ostaje isti), i koja je razlika između prvog i drugog napajanja,samo u pakiranju ili nečem drugom? Unaprijed hvala |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
U svakom slučaju kupuj novo napajanje, ako želiš biti siguran kupi Corsair VX450 ili Chieftec 550W |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Ne kužim zašto ste škrti dat pare za pošteno napajanje nego svako malo netko dođe sa problemom kak mu konfa ne radi, ili se ruši, ili mu izbacuje fidovku ![]() uzmi ovo http://www.adm.hr/product_info.php?c...oducts_id=4848 a ak ne možeš skupit para za to onda uzmi onaj prvi Fortron ali ako je PNF serija
![]() |
#6 | |
Moderator
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#8 |
Moderator
|
nije razlika samo u pakiranju, različiti su i ''ispod haube'' zaboravi da ćeš tjerat GTX280 sa Fortron BS 400W
![]() |
#9 |
Premium
Datum registracije: Feb 2008
|
Možete li mi reči da li vrijedi što ovo napajanje: http://www.hgspot.hr/opis.aspx?ID=021505 corsair mi je preskup pa se sad dvoumim između ovog ili fortrona bsII |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Moderator
|
dobar je samo kaj ti taj Hiper daje manje snage nego Corsair VX450W a nije da ćeš propast zbog 68kn koliko je Corsair skuplji ak hoćeš jeftinije napajaje uzmi onda ovo http://www.adm.hr/product_info.php?c...oducts_id=4065
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#14 |
Moderator
|
![]() |
#15 |
Banned
Datum registracije: Feb 2005
|
Škrtariš na napajanju a tu spominješ GTX280 od 4100kn i 3870X2 za 2500 ![]() Vrlo dobro znaš da nemožeš kopat bez motike. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|